Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum %20'ye düşürüldü!

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benimde derdim şu 2006 da çıkan özürlülük ölçütü hakında başıma gelen felaket binlerce engelli arkadaşımın başına gelenle aynı
yani önceden alınmış %40 raporun şimdi %20 ye düşmesi bu ne biçim iş kazanılmış bir hak nasıl olur da yok sayılabiliyor böyle saçmalık olur mu ? mutlaka bu sorunun çözülmesi lazım 2006 yılından önce alınan raporlar geçerlilğini korumalı ikincisi kamuya alımlardaa eski raporlar geçerli sayılmalı ve vergi indirim belgesi alımlarında mutlaka ve mutlaka eski raporlarıda geçerli saymaları lazım lazım lütfen birileri bu sorunu çözsün birlik olalım hükümetin çıkırmış olduğu bu saçma ölçütle sahte şifa bulan biz özürlüler ezilmemeliyiz aksi takdirde bu ölçütle hepimiz sahte şifa bulmuş olacağız saygılarımla

arkadaslar sanırım bu sorun benimde basıma gelicek o yüzden vergi indirmi için basvuramıyorum bir kaç arkadas mahkemeden onay aldıysa bu herkes için geçerli bir şey olmazmı emsal kabül etmezmi tüm mahkemeler varmı bilgisi olan

sessiz kardeş hakkınızı hastaneden mi yoksa mahkameden mi aldınız tam olarak anlayamadım
ayrıca yeşil izmit arkadaş bu hepimizin ortak sorunu söylediğiniz mantıklı mahkame kararı varsa emsal olabilir bizim için

Üst Alt