Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla nasıl bir ehliyet alabilirim?

karasahan42

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim özürlüler idaresinden %80 oranlı kimliğim var. yeniden rapor aldım bu raporda %21 nasıl olduysa. gittim eğitim hastanesinden yeni bi rapor aldım yani 3 raporu oda %40.

şimdi ben %21 lik raporla normal ehliyet alabilir miyim.
üçüncü raporda da yani %40 lık olanla da arkasında H sınıfı ehliyet alabilir diyo

ben ne yapmalıyım hangi ehliyeti alabilirim

engel türü görme fakar gözlük kullanıyorum. peki %40 lık raporla h sınıfı alabilirmiyim. çünkü raporun arkasında yazıyo

Arkadaşım görme probleminiz var sanırım, Alacağınız raporda özel tertibatlı araç kullanabilir yazısı olması lazım.Görme probleminizle araç tertibat arasındaki bağlantıyı cözemedim doğrusu, yanlışım varsa düzeltin.

evet alabilirsin sanıorum. ben de yüzde 40 ile H sınıfı ehliyet almıştım. İşitme engelliyim..

Pardon, demekki h sınıfı ehliyet almak için illede eli ayağı engelli olması gerekmez, ben yazınızdan bunu anladım.Peki duyma probleminiz var , plaka özürlü plakası, ben dışardan sizin duyma engelli olduğunuzu nasıl anlayacağım, butun engelli plakaları aynı.

Üst Alt