Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporla işkur'a müracat yapılır mı?

ranaz

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
kendi müracatımla almış olduğum %40 raporla işkur'a müracat yapabilirmiyim iş için?

iş için yapa bilirsin gerekirse onlar seni yönlendirir.

teşekkürler ali bey.

2011 yılında kendi müracatımla aldığım raporla erken emeklilik için müracat etsem geçerli olurmu raporum % 40 epilepsi kronik bir hastalıktır işe başlama tarihim 1993 2250 gün pirim var ankaranın bu rapor oranlarını düşürdüğünü duydum eğer müracat ettikten sonra benim raporumun oranınada düşürürlerse ben dava açabilirmiyim?böyle örnek teşkil eden davalar varmış doğrumudur.

sen iş kura müracaat ede bilimiyim işe diye sordun? işte çalışırken vergi indirim müracaat ediliyor ve o raporla emekli olunuyor o rapor oranı Ankara isterse düşüre biliyor ve sen itiraz edersen tekrar bir hastaneye gidip %40 veya üzeri alırsan tekrar anakaraya yolarlar onlar onaylarsa %40 ve üzeri emekli olma hakkına sahip olursun ama emekli koşulları işe giriş tarihin 1993 ise 3600 güne gerek var . iş kurdan çalışma raporu başka vergi indirim raporu başka bu arada vergi indirme raporunu işte çalışmadığın zaman da alınıyor o zaman emeklilik için müracaat ettiğin memura söylüyorsun o seni hastaneye yoluyor ben bunları biliyorum.

benim sitede okuduğum vergi indirimi için illaki çalışıyor olman gerekiyormuş.

doğru benim mesela abim kalpte sorunu vardı doktor çalışamaz dedi ve erken emekli oldu ama abim müracaat ettiğinde emeklilik için vergi indirim belgesi yoktu ve o tarihte de çalışmıyordu.

tabii yapabilirsin eğer yaşında genç ise sanırım istanbuldasın o zaman bir çok avantaja da sahipsin demektir ...

abinizin rapor oranı kaçtı acaba?

avantaj derken ne gibi avantajlarım beni aydınlatırsanız sevinirim.benim yaşım 38 zaten yaştan dolayı her yerde iş bulamıyorum birde işin için epilepsi hastalığım girince kimse iş vermek istemiyor eğer erken emeklilik için müracat edersem raporum geçerli olurmu yoksa yeni rapormu almam gerekir raporumun oranı %40 sürekli kronik hastalıktan 2011 yılında

şu an rapor derecesini bilmiyorum geçmiş zaman emekli olduktan 18 ay sonra öldü.

başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.

Üst Alt