Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 ortopedik olmayan engellilik hali ile MTV muafiyeti alabilir miyim?

ahmetulug

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ,
Bir konuda deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. MTV muafiyeti için %40 veya üzeri raporu olması yeterli mi, sitedeki sabit bilgilerden anladığım kadarı ile ya ortopedik engel olacak yada %90 üzeri olacak demiş. Ben ÖTV indirimini sormuyorum. %40 üzeri raporum var. Ortopedik değil. MTV muafiyetinden yararlanma hakkım var mı. Varsa neler gerekli .

ahmetulug

ortapedık raporun var ise engelin % si önemli değil . DOktorun araç kullanması için özel tertibat gerekli demesi yeterli . Ancak ortopedık engel dısında rahatsızlıgın var ise oranın % 90 ve üzeri olması gereklıdır .Ötv den muaf değil MTV den muaf diye bir durum yok . ÖTV den muaf olan MTV den muaf olur .

Ek bilgi bende vereyim arkadaşlar sadece raporla ne yazık ki MTV den muaf olunumaz...
Buna mütakip Engelli B sınıfı Tertibat Kodlu yeni ehliyetiniz MTV den muaf tutar

Üst Alt