Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oranından düşük raporu olanlar normal statüde memur olarak çalışabilir mi?

bisnev

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar öncelikler konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yeni üye oldum kusura bakmayın.Benim sorum şu:%40ın altında engelli raporu olanlar normal memur statüsünde çalışabiliyor mu.Üniversiteyi yeni bitirdim ve bir gözüm görmemekte yani monokülerim.Muhtemelen %32 civarında engelli raporu alacağım.Bu rapor benim normal memur statüsüne girmemi engeller mi?Öğrenmek istediğim bu.Ha bir de kpssde yapmam gereken farklı şeyler var mı?

Şimdiden teşekkürler.

sayın kardeşimm..
sen ben özürlüyüm demedıkce kımse sana gel özurlu kadrosunda calış demez..kaldıkı özürlüyum desen ıspatla derler..
sen nın %30 veya %60 raporun olsa sen bunu beyan etmedıkce kımse sana senın raporun nerde sen ozurlumusun dıyede sormaz...
yanı ıstedıgın yerde ıtedıgın şekılde calışma hakın var tabı memurluk sınavını kazanırsan...:)
unutmadan ben engelıyım dedıgın an zaten sorun baslıyo kaldıkı sen monokulersın yanı %32 saglamsın:)ben de monokulerım aramıza hoşgeldın ..:)
kpss gelınce kayıt sırasında engellıyım dersen...raporunu gosterıp okuma guclugu cekıyorum dersen sana rafakatcı verdıklerını bılıyorum..ama bunu raporla ıspatlaman gerekmekte oranı kac onu tam bılemıyorum..
ben normal statude gırdım..kpss de engelı kpss dıye bırsey yok...kısmetse bu sene olacak tabı %40 raporun olursa..

hakkaten sizin işiniz çok daha zor ya peki arkadaşım sen askerlik yaptınmı işin birde bu boyutu var kpss kazandıgında memur olmak için evraklar içinde terhis belgesi isterler yok dersen neden derler almadılar desen o zaman engelli sınıfına koyarlar %32 rapor getirsen bu olmaz derler

sayın kunta;
askerlık yaptınmı sorusundakı kasıt...senın anladıgın gıbı degıl arkadasım..
derlerkı askerlıkle ılışıgın olmadıgını gosteren kagıt ıstenır...buda ya terhis belgesıdır yada muaf belgesıdır..yanı herıkısıde aynı dır...sen beyan edıp pozıtıf ayrım ıstemedıkce kımse senı ozurlu saymaz....
askerlık yapma degıl askerlıkle ilişkin kalmadıgı anlamın da dır ...

teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için rusa kardeşim
senin %30 veya %60 raporun olsa sen bunu beyan etmedıkce kımse sana senın raporun nerde sen ozurlumusun dıyede sormaz... demişsin.Fakat memurluğa girişte sağlık raporu istenmiyo mu?O raporda anlaşılıo zaten engelli olup olmadığın.

saglık kurulu raporu dedıgı sey...
1 -saglık ocagına gıdıp kagıt alaman
2-akcıger fılmı(verem savaş tan alınan)
3-hepatıt B TESTİ..(COK NADIR ISTENIYOR..)..
gözün sağlam yada değil ona bakacak alrını sanmıyorummm...
tersten düşün senın raporun var sen soylemesen sen özürlüsün dıyen cıkarmı...dıyelım dedıler ozaman sana rapor alsınlar..dıyeleım onuda yaptılar..senj %40 altın da oran alırsan....
sapa saglamsın demektir.....hadı bakayım gene ıyıisin...
kaldıkı bunların hıcbırını yapmaya hakları yok tur...
hem işleyişte tersinedir...özurlu yum desen sana ıspatla derler...
not:tabı bu soylemlerın hepsını senın fızıkı gorunumun normal olarak duşnerek soyluyorum ..
ben mesela gozluk taksam azda yan baksam...kımse sen ozurlusun demez..gel gelelım sag göz hıc gormuyo...

teşekkür ederim rusa kardeşim zaman ayırdığın için saol

Üst Alt