Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 oran ile prim gün sayısı kaç gün olursa emekli olabilirim?

Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhaba % de 40 engelli oranım ile prim gün sayımın kaç gün olması gerekiyor 3600' ü doldurdum 4800' e mi tamamlamam gerekiyor? Özel de çalışıyorum ama prim günüm yüksek yatıyor bilgisi olan var mı?

narinçiçek

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

OturanBoğa

Doğum Tarihi : 25.11.1992
İlk İşe Giriş Tarihi :13.10.2012
4A Kapsamında yattı
kas iskelet sistemi
maliyeden almıştım ondan bahsediyorsunuz sanırım

narinçiçek

13.10.2012 + 18 yıl sigortalılık süresi ve 4500 gün prime tabisiniz. Ama günü geldiğinde sgk sevki ile hastaneye gidip SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif tanısı imanız şartı ile. Yani eldeki raporunuzun veya vergi indirim hakkınızın emekliliğiniz bir etkisi yok.

2008_sonrasi.PNG

OturanBoğa teşekkür ederim ama anlayamadığım [FONT=sans-serif] eldeki raporunuzun veya vergi indirim hakkınızın emekliliğiniz bir etkisi yok bu kısmı anlayamadım ne demek istediniz?[/FONT]

Üst Alt