Merhaba arkadaşlar, ben 2004 yılı 11 ayında bir araba aldım ötv muafiyetinde yararlanarak. arada yaklaşık 4 yıl geçti ve ben engelli birisine bu aracı sattım. Engelliden engelliye arabayı satılırsa 5 yılı beklemeden araç alınacağını bilyordum ve 2008 yılı 2. ayında çiftkurtlar honda plazaya giderek araba almak istediğimi bildirdim. benden gerekli evrakları istediler, tamamlayıp hepsini verdim ve ayrıca vergi dairesinde gelen memura daha önce ötv den faydalandığıma dair beyanda da bulundum. vergi dairesinin evrağıda elimde şu an.
arabayı aldıktan 6 ay sonra vergi dairesinde çiftkurtlara 5. yıl içinde 2'ci aracı aldığım için çirtkurtlardan bu arabanın ötv'sini ödemesini istediler ve çiftkurtlar bu ötv'yi ödedi. Şimdi çiftkurtlar eksik evrak ve eksik beyanda bulunduğum gerekçesi ile beni mahkemeye vererek bu parayı tahsil etmek istiyor
.Benim eksik evrağım ve eksik beyanım olmadığı halde çiftkurtlar bende açmış olduğu mahkemede bu parayı benden tahsil eder mi ?
bu konuyla hakında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. teşekürler...
arabayı aldıktan 6 ay sonra vergi dairesinde çiftkurtlara 5. yıl içinde 2'ci aracı aldığım için çirtkurtlardan bu arabanın ötv'sini ödemesini istediler ve çiftkurtlar bu ötv'yi ödedi. Şimdi çiftkurtlar eksik evrak ve eksik beyanda bulunduğum gerekçesi ile beni mahkemeye vererek bu parayı tahsil etmek istiyor
.Benim eksik evrağım ve eksik beyanım olmadığı halde çiftkurtlar bende açmış olduğu mahkemede bu parayı benden tahsil eder mi ?
bu konuyla hakında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. teşekürler...