1.660 gram 7.5 aylık dogan oglumda ısıtme sorunu bulunmaktadır.hastahanede testen gecemeyınce unıversıte hastahanesıne yollandım.orta kulakta ıltıhapı oldugunu soyledı hastahane.kulak burun bogaz doktoruna gıttım 2 hafta antıbıyotık verdı daha sonra tekrar teste gıttı oglum.orta kulak ıltıhabı gozukuyor.kulak burun bogaz doktorum artık antıbıyotık yeter kendılıgınden gecıcek dedı 1 yılda gecıyomus ortalama bu ıltahap.antıbıyotık bıttıgınde oglum seslerın geldı yere dogru bakıyordu. ılacı kestım tekrar bakmamaya basladı.ılacı kestıkten 2 ay sonra bera testıne gırdı oglum ılerı derecede ısıtme kaybı oldugunu soyledı hastahane kulaklık takıcak dedı.ayrıca orta kulaktada ıltıhap var dedı tekrar.2 kulaktada aynısı orta kulak ıltıhabı ve 2 kulakta gecemedı..oglumla oynarken sorun yok agu gugu yapıyor.gulmeler fılan oynuyorum sorun yok ama anı seslere tepkı vermıyor. ayrıca bı kac arastırma yaptım. 1 yıl boyunca hastahaneye gıden bir aile varmıs.onlarda amelıyat ıcın beyınden mr cekılmeye gıttıklerınde hastahanede bebek bırden anne demıs.1 yıl sonra cocuk konusmus ve duymus. ayrıca bazı sahsı tanıdıklarım var cocuklarına duymaz denen tanıdıklarım 1 yıl sonra sorunsuz sekılde duyup konusmaya baslamıslar... hastahane bu arada 6 aylıkken kulaklık takılması lazm dedı bana.benım oglum duzeltılmıs 3 aylık suan. 3 ay bekleme surem var sanırım...
size sorum : basına bu sekılde olay gelmıs bı tanıdıgınızın olup olmadıgı ayrıca bu orta kulak ıltıhabı cocugun duymamasına neden olur mu...
biraz uzun oldu ama ınsan dusunmeden edemıyor..
size sorum : basına bu sekılde olay gelmıs bı tanıdıgınızın olup olmadıgı ayrıca bu orta kulak ıltıhabı cocugun duymamasına neden olur mu...
biraz uzun oldu ama ınsan dusunmeden edemıyor..