Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 ay önce sol ayaktan B sınıfı ehliyet ve araç aldım. Şimdi H sınıfına..?

mavigul

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Benim sol bacağım çocuk felci. (%40) B sınıfı ehliyetimle normal koşullarla sıfır bir araç aldım 4 ay önce. Sol bacak olduğu için B ehliyetimi H ehliyete çevirmemin gereksizliği söylenmişti bana.
Şimdi uygulama değiştiğine göre ne yapmalıyım?
Aracın vergisi oldukça fazla. H sınıfı ehliyete çevirirsem vergiden muaf olur muyum ve ödediğim ÖTV'yi geri alabilir miyim?

Tşkler.

H sınıfına dönüştürseniz de ehliyetinizi, aracınızın geçmişe dönük ÖTV'sini geri almanız mümkün değil. Bunu satıp yeni bir aracı ÖTV'siz alabilirsiniz...

H sınıfı ehliyet için istenecek yeni raporda %40 oranı düşürülürse diye korkuyorum. Midyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak var. O zaman ne vergi indirimi, ne emekli olma şansı, hiçbirşeyim kalmaz. Paşa paşa ödicem :( Teşekkürler Oturanboğa. Kolay gelsin.

Üst Alt