Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38 özürlü raporum var, fakat bir de üstüne araba kullanamaz raporu verdiler!?

fkcompany

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
sol tarafım felçli yürüyebiliyorum fakat sol elim çalışmıyor ve bana h sınıfı ehliyet raporu vermiyorlar
peki araba alıp niye ötv ve mtv den yaralanıp oğluma sürdüremiyorum

söylerseniz sevinirim acil

valahi bende anlamadım bunlar deveyi hendekten atlatmaya calışıyorlar ben 3hastane gezdim vermediler ancak kımıl dıyamıyacak kadar felçli olcan %90 raporlu ozaman başkası kullanabilsin hem ehliyet vermiyorlar hemde başkasına kullandırmıyorlar bu hasta evden cıkmasınmı ben havuza fiziktedavi için gidiyorum belediye ile sabah erken saglam insan binemiyor biznasıl binelim tıklımtıklım

ben biraz araştırdım bu konuyu devlet hastanesine gidin dior çünkü ben zaten normal debrajlı kullanıorum ama pratik kayboldu otomatik vitesi her türlü kullanırım ama namussuz doktarlar yüzünden böle 2. olarakta arabayı alacağınız yere gidin ve oaradaki satışcı cocuklar bulur bir yöntem diorlar

Başka bir hastaneye gidip şansınızı denemelisiniz. İnsan evladı doktor bulana kadar!..

Üst Alt