Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3772 gün sigorta ve 60.000 tl toplam prim ile ne kadar emekli maaşı alırım?

edipbalkan

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 1993 ilk işe griş tarihim 3772 gun sıgortam 60.000 lıranın uzerınde yatmıs prımım var özür raporum %90 1. derece vergi indirimim var 06.07.2009 da emekliliğe başvurdum maaş tahmınlerınızı almak ısterım sonucu sızlerle paylasacagım . ha bu arada son 4 ay sıgorta prımım aylık 998 tl cevap beklıyorum

Ben de sormadan edemeyeceğim :))
Kuruşuna kadar tahmin vermek nasıl oluyo,arkadaşın başvuru dosyası sende mi yoksa Ergün :)

Hayret ya tahmini olanınızda yok :) Gıcıklık değilmi bnde sıze sonucu soylemem :)

kuruş kısmı işin abartılı kısmı...886 tl.ise tamamen kişisel fikrim...:)
ancak yatırılan prim sigorta tutarı ortalamadan(yani en tabana göre yüksek sayılır),yüksek olması ve daha öncesindede böyle olduğunu varsayarak oluşan fikrimdir...

060199309868 gun dokumume bakarak daha detaylı hesap yapabılırım dıyenlere buyrun :)

kardeş bu raporla sen nasıl yaşıyorsun onu merak ediyorum %90 la neyin var

Oda guzel bir cvp nasıl yaşıyorum 2 ayagım diz altı ampute her ıkı ayak protez sag elım bilekten ampute protez sol el 2.3.4.5 parmaklar yarısı yok :) yaşamak ne demek ? 2003 e kadar ankara buyuksehır beledıye sporda futbol oynuyordum 13 yasımda araba surdum 16 yaşımda taksiye cıktım geceleri 1 yasımdan berıde boyleyım su an yasım 33 artık azim dıyelım artık aıle yetıstırmesı dıyelım ama herkeze tavsıye edıyorum.

sonucu sadece yorum yapanların ozelıne yazarım bende :)

Tamamen tahmin 850 ila 950 arası bir maaş alırsın...

ilker başkan ağzından bal damlıyor eyw baboş yorumun için

bu ülkede maaaşı sorman normal diğer ülkede krallar gibi yaşarsın ama boş ver :) hayırlısı olsun

neredeyse ssk cevap verecek bir kişi tahmın belırtmıyor :(

kimse ne alacagını bile bilmezken emekli olnunca sizinkinimi tahmin edecek pes ancak millet kabalama tahminden öteye gidemez ben niye merak etmiyorum çünkü alacagımı aşşa yukarı belli burda primin nekadar yüksek yatmışsa ona göre degişiklik arz eder bide sizin son 4 ay 998tl den yatması önemli degil toplam yatırılmış önemli şimdi toplama bakıyorlar artık yani kısaca kelin melhemi olsa başına sürer diye bir laf varya aynen öyle

o başlıa baktım kardes çok çelişkili rakamlar var bildirdim onuda tarafınıza

Edip arkadaş,
Senin de yukarıdaki linkte gördüğün gibi çok çelişkili demeyelim de çok çeşitli rakamlar var maaş olarak de mi? Bundan şu sonucu çıkar;emekli aylığı bağlanmasında hizmet süresi,prim gün sayısı,prime esas kazanç tutarı,kazancın,çalışma döneminin hangi aralığında fazla olduğu,vs. vs...etkenler rol oynar ve ortaya çok çeşitli rakamlar çıkar.
Sen istiyorsun ki biri bana kesine yakın rakamı söylesin,bu pek mümkün olmamakta işte.Bunu en iyi tahmin edecek kişi yine sensin,tüm çalışma hayatına tanık olan sensin,seninle aynı işyerinde aynı kazançlarla çalışıp yakın zamanda emekli olan engelli arkadaşlarına tanık olan yine sensin.Onun için burada sitemi bırakıp verilen tahminleri ister ciddiye al ister alma,beklemekten başka yapacak birşey yok.

Düzeltiyorum maliye raporumu %95 e yükseltmiş :)
9Temmuz da başvurdum şu ana kadar tek gelişme ssk nın maliyeye yazdığı raporu onayla yazısının bilgi kısmı posta ıle evime geldi halen bekliyorum.

eyw kardeş darısı butun kardeslerımızın basına

Üst Alt