Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%32 raporla sürekli iş göremezlik maaşı ne kadar?

huseyinçetin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Selamın aleyküm ben 21 yaşımdayım geçen sene iş kazası geçirdim inşatta yüksekten düşme sonucu belime yani kalçama 5 adet çivi takıldı inşaatta kalıpçı olarak çalısıyordum dün heyete girdim sizce % kaç iş göremez raporu alırım ?
[/FONT]

[FONT=sans-serif]maşım 3 bin tl idi kazayı 20 yaşımda geçirdim sizce maddi manevi kazanılan mevla ne olur ? [/FONT][FONT=sans-serif]sürekli iş göremezlik gelirim ne olur[/FONT]
[FONT=sans-serif]
yardımcı olanlardan Allah razı olsun[/FONT]

öncelikle geçmiş olsun kardeşim . sürekli iş göremezlik ödemesinde öncelik alınan eline gecen maaş deyil sigortaya bildirilen maaşın öncelik alınıp ona göre hesap yapılıyor. bunda da son bı kac ay göz önünde bulunuyor .

gel gelelım ıkıncı planda ise raporunun yuzdesı önemlı oluyor bundada iş kaybının yuzdesı önplanda tutuluyor .

bu ıkısının oranı net bellı olmadan alacağın maşı bilmek imkansız<. tekrardan geçmiş olsun . umarım yardımcı olabılmışımdır

çok saolun mustafa bey sigortam 1850 tl den yatıyordu vede oranım tam belli deil tahmini olarak %30 deniliyor sizce maaş bu sonuçlari göz önüne alaraktan ne olur

Üst Alt