Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%32 oranında raporum olduğu için işe alınmıyorum. Ne yapmalıyım?

hasaner

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
Sayın editörüm pek bilgi sahibi olmadığımdan sizlere sormak istiyorum. Öncelikle kendimden bahsedeyim: sağ gözüm protez, görmüyor, ve 2 oranında rapor aldım dolayısıyla bir işe yaramıyor ve engelli olmama rağmen resmiyette malesef engelli olmuyorum(bu arada engelli değilim ama askerlikten muaf tutuldum nedense). Yaşım 28, özel malesef özel sektör bu şekilde kabul etmediği için başka bahanelerle iş görüşmelerimin olumsuz sonuçlandığı söyleniyor bu yüzdende Kamu personeli olabilmek için Kpss ya çalıştım ve 2 yıldır atanmayı bekliyorum ama ondada önüme şöyle problemler çıkıyor..

Örnek olarak Milli istihbarat teşkilatı alımında ve CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALIMLARINDA

Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını; şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığını; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce bölge hastaneleri olarak belirlenen Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek

gibi şartlar öne sürülüyor. Bu ayrımcılığa girmiyormu? ben ne yapmalıyım böyle bir durumda? Ne özürlüyüm bu ilanlara göre nede değilim ben bu ülkenin vatandaşı değilmiyim.
Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..

teşekkür ediyorum arkadaşım cevabın için. diğer kurumlarda zorluk çıkacağını bende zannetmiyorum ama benim zoruma giden yukarıda bahsettiğim şartların olması bana ayrımcılık gibi geliyor. bakalım hayırlısı artık diğer alımları bekleyeceğiz umarım gümrük vs alımlarındada problem çıkartmazlar..

Üst Alt