Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 oranında rapor ile İşkur'a kayıt yaptırıp engelli kontenjanından işe girilir mi?

hamur

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
4
Merhabalar

%30 rapor aldım.bu oranla işkura kayıt yaptırıp işletmelerin engelli kontenjanına başvurabilir miyim?

insanlara yanliş bilgi

arkadaşlar arkadaşın biri soruyor yüzde30 rapor aldi işkura gitsem sakat olarak işe alırlarmı diye öbürüde yok askarı 40diyor ya bilmiyosan sus bali. İşe sakat olarak girme ayrı vergi indirimi ayrı bak ben 32raporluyum bir şirkette sakat kadrosunda çalışıyorum ama malüne emekli olmamam için yüzde 40k şart

muhammer ozdemır;

ya ben emeklilik için sormuyorum....
ilk önce işe girmem lazım ki emekli olayım.ben bu kariyer sitelerinde engelliler için ilanlar çıkıyor ya onlara başvurmak istiyorum..orada işte işkura kayıtlı engelli falan diyor onun için soruyorum...

yani şimdi oluyor mu?

arkadaş bak beni işkur gönderdi raporum 32 sakatlık kontajındayım doru 40dan asası sadece iş garantısine giriyor malünen emeklilik 40şart

insanalar %60 ile işe giremiyorken %30 la nasıl gireceksin kardeşim. =)

espirisi bir yana engelli haklarından yararlanmak için en az %40 rapor almak zorundasın.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler...

yalnız şu işkur altında işe girme olayını anlamadım...nihayetinde işkura kayıt yaptırıp girmiyor muyuz?çünkü ilanlara bakıyorum işkura kayıtlı diye bir ibare var...

İşkur a herkes kayıt yaptırabilir ama elinde %40 ve üzeri bir raporun yoksa engelli olarak kayıt yaptıramazsın aynı şekilde kariyer.net yada diğer sitelerdeki engelli ilanlarına başvurmak içinde %40 ve üzeri raporun olması gerek

Arkadaşlar cevaplar tatmin edici teşekkür ederim...

%40 dan az raporu olana sağlam diyorlarda benim %30 raporum var

%40 dan az paporu olana sağlam diyorlarda benim30raporum var ben mesleğimi bırakmak zorunda kaldım doktorlar ağır ve telikeli iş yapazsın ve vardiyalı işte çalışamazsın yani geceleri diyor işkur da sadece temizlik işlerine yönlendiriyor ne yapacağımı bilmiyorum

Acı hayat

yıllarca oku,parasızlıktan üniversiteyi bırak,genede yılma yıllarca çalış.22 adet eğitim gör 17 tanesinde birinci ol,liseyi okul birinciliği ile bitir,izmirde çalışılabilecek en iyi şirkette çalış,birgün iş kazası geçir sol gözün kör olsun,artık özürlümüsün sağlammısın bu devlette belli değil.kanunlar hep değişiyor.hak yiyen şerefsizler var.ne olacak şimdi,iş bulmak zor.erken emekli olmak iste; onada taş koysunlar.hakkını yesinler.sorarım size bu yaştan sonra yıllarca yaptığın işi yapama,yeni iş ara seni işe almasınlar ne olacak bizim halimiz.gelde delirme cinnet geçirme.

arkadaşlar 18 yaşından önce sigortalı olanlar emeklilikte sayılıyormu yüzde 43 engelli raporum var 15 yaşımda iş başladım 4000 pirim var 01.05.1997 işe giriş tarihim 20.06.1982 doğum tarihim erkan_gsl_1982_34@hotmail.com bir yardımcı olabilirmisiz bilgisi olan arkadaşlar

Muhammer Ozdemir;

Sakat kadrosunda calisabilmeniz icin en az % 40 ve uzeri raporunuz olmasi gerekir.

Ya is yeriniz 1 hata yapiyor yada siz yanlis biliyorsunuz..

% 32 raporunuzla Sakat kadrosunda calisamazssiniz.

s.aleykum benimde sağ gözüm protez zamanın da %32 almıştım 10 sene uğraşmadım şimdi uğraşcam ama çok zorlaşmış en azından % 40 alabilsem yine iyi göz haricinde bi rahatsızlık daha olması lazımmış ek puan için napmak lazım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun...

arkdslar slm ben kanser hastasıyım % 90 raporum var işkura müracat edebilirmiyim iş için yardım ederseniz sevinirim

%30 la işkura müracat edemessiniz arkadaşım

sayın sonat başvurabilirsiniz tabiki

sonat müracat ede bilirsin fakat özel sek törde 90 raporla almaları malesef zor çünki herifler engelli raporu olan ama saglam birinin yapa bilecegi kimseler arıyor inşallah iyi biri çıkarsa karşınıza iş bula bilirsiniz hayırlısı

aynen öyle allakasi adamlar özürlü olsun devlete olan mecburiyetimi karşılasın ama normal bir insan gibide çalışsın diyor akla mantığa sığmıyor adamlar hem zorunluluklarını gideriyor hemde engelli bireyi normal bir işçi gibi çalıştırıyor olmaması gereken şeyler bunlar devletin bunu denetlemesi lazım

Üst Alt