Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. sefer rapor uzatımında onkoloji süresiz rapor verir mi?

Eneskuzu12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 2019 da nazofarenks 3. Evre hastalığa yakalandım 2020 yılında ilk raporu aldım onkoloji %40 2 yıl süreli verdi 2022 de tekrar yenilenmeye girdim %40 1 yıl süreli verdi Nisan ayında tekrar giricem bu her yıl süreli rapor mu vericekler yoksa süresiz rapora dönücek mi teşekkürler

@Eneskuzu12,

Bunun ne bir yanıtı olamaz maalesef. Hastalığın düzeyi ve sürecine bakıyorlar.

Anladım peki vergi indirim var oran düşürme gibi bir durum yok değil mi %40 olarak vermeye devam mı edecek onkoloji

@Eneskuzu12,

benim 3. rapor yine 5 yıllık verildi ölene kadar böyle 3-5 takılacaklar.en basit hastalığa süresiz veren heyet tedavisi mümkün olmayan hastalıklarıma böyle süreli veriyor.küba bile beni reddetti kanser aşısı için ...vardı da çare ben mi istemedim?

2019 da yakalandıysanız 2024 e kadar %60, 2024 ten sonra süresiz %40 verilmeli yönetmeliğe göre (süreli olmanızı gerektirecek başka engeliniz yoksa). ama bunu doktorlara söylerseniz odadan kovulursunuz.
%40 ın altına düşmeniz imkansız ama. O konuda rahat olabilirsiniz.

Üst Alt