Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3,5 yıl önce ithal ettiğim aracı engelli bir arkadaşıma satacağım. İşlemler..?

mustafa-ak

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm arkdaslar
bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var

3,5 yıl once yutr dısından ıthal etgım aracımı engelı olan bır arkdasımıa satıyorum
ne yapmam lazım
ne tur ıslemler yapıcaz

yardım edersenız sevınırım

tsk

Alacak olan kişinin araç ithal etmek için Ankara Naklihane'den izni olması gerek. Sonra beraber Naklihane'den satış için onay alacaksınız. O onaydan sonra notere gidip satış işlemini gerçekleştirecek ve sonra da emniyete gidip tescil işlemini tamamlayacaksınız.
Eğer alacak olan kişi araç üzerindekinden farklı bir donanıma ihtiyaç duyuyorsa, ona uygun özel donanım takılması için yeniden prejelendirme vs. de gerek.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...-yildan-once-de-sakat-olmayana-satilamaz.html

abicim cok tskler ederim yani bu durmda 3 5 yıl once aldıgım aracı engelı olan arkadasmıma satabılıyorum

ben 2007 mayıs ayında aldım aracımı şimdi 10 sene satamıycam mı bana 5 sene demişlerdi sağlam birine satmam için

Üst Alt