Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

28/5 engelli erken emekli maaşım hangi tarihte başlayacak?

emre809

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli erken emekilik başvurusu yaptım 28/5 ten kabul edildi bağkurluyum bağkur borcum vardı onu kapatmamı istediler kapattım emeklilik için evrak doldurdum sizlere sormak istediğim maaşım hangi tarihe göre bağlanacak yani ilk müracat tarihimi yoksa onaylandıktan sonraki verdiğim dilekçeye göremedi yardımcı olursanız sevinirim

emre809
borcun hepsinimi kapatmak gerek yoksa yeterli pirimi kapatsak olurmu

emre809

Borcun kapandığı, raporun onaylandığı, tahsis numarasının verildiği tarihi takip eden ay başı itibarı ile maaş başlar.

Benim geçmiş 8 aylık prim borcum vardı onu ödedim

Bunu merak ediyordum 27 ocakta 28/5 e başvurdum 8 martta bağkur borcum için sgkdan çağrıldım ogün öderim dilekçe verdim ocakta ilk başvuru tarihinde başlasa iyi olacaktı

Evet ms benim raporum göz ve ürolojide var puanlama olarak ama ms fazla

Şimdiden hayırlı olsun.
Yüzde kaç rapor İle müracat ettiniz, kaçıncı dereceden ne kadar maaş bağlanacağını söylediler mi size?

Amin hepimiz için

Teşekkür ederim 62 ile müracat ettim derece falan bişey söylemediler 28/5 ten normal emekli oluyorsun prim gün olarak derece soruyorsan 5000 günüm vardı o yüzden sormadımda hangi derece diye

Üst Alt