herhalde özel hastanede ameliyat olmayı düşünüyon.bilmiyorun bu işler imkan meselesidir ama bana kalırsa üniversite hastanelerinde ol derim.çünkü üniversite hastanelerinin hijyen olmaları çok iyi.her ne kadar hocalar özel hastanelere geçti isede yinede üniversitelerde kalan hocalarda var ve en önemlisi profesör olmasalarda kendini geliştiren çok iyi doktorlar var.zaten prof. ameliyat olmak için anlaşsan bile yine ameliyatı onun ekibi yapacak kendisi değil.
maddi olarak herhangi bir ödeme yapmadan üniversite hastanelerinde taktırabilirsin.
evet hareketlerinde bir miktar kısıtlama olacak.zaten şu andada kısıtlı hareket edebiliyorsundur.taktırdıktan sonra koşmucaksın, düşmüceksin, oturup kalkarken dikkat edeceksin, ani hareket etmiceksin, yere oturamazsın, oturduğun yer yüksek olacak,namaz kılıyorsan sandalyede kılacaksın,
en önemlisi ameliyattan sonra fizik tedaviyi ihmal etmiceksin.zaten ameliyat olduktan 24 saat sonra yürütecekler seni, hergün biraz fazla yürütecekler,yatmak yok.
bende biraz kısıtlılık kaldı nedeni ise uzun süre yatağa bağımlı kalmamdan dolayı kasların zayıflaması, ayrıca trafik kazası olduğu için bacaklarımda bir çok kırıkların olması nedeniyle zor bir dönem geçirdim.ama şimdi çok iyiyim.destek kullanmıyorum hiç.