Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%25 raporum var ve iş bulmakta zorluk çekiyorum. Ne yapabilirim?

Kemalce

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle bu siteyi kuranlardan bize bu fırsatı verenlerden allah razı olsun.
Ben kendi hayatımdan bir kaç bişey paylaşmak istedim...

bundan yaklaşık 3 sene önce özel bı hast gittim %25 engelli raporu aldım. bu sankı benım dönüm nokdası gıbıydı, çünkü bu rapor iş hayatımı tamamen yerınden oynatacak bişeydi.
Şuankı sistemde %40 engelli olmadığınız zaman bir vergi ındırımınden tutunda bır çok yararları var
Benim bahsetmek ıstedığım konu bana %25 engellı olduğumdan dolayı iş bulmada zorluk çekiyorum.. Büyük firmalar iş vermekden kacıyorlar kuçuk işletmeler ise ssk yapmayım bu hayatı bıze sunmaktal
ar suanda ben çalışmıyorum calısamıyorum doğrusu cunku bır kaç fırmaya gittiğimde geri çevriliyorum zor durumdayım
bu raporumu nasıl yukseltebilirim bunun hakkında biri bana yardımcı olabılırmı! gercekden karişığım

şimdiden teşekkür ediyorum saygılar...

arkadaşım zaten sağlık bakanlılığının engellilik ölçütü ile ilgili dosyası belli engelin herneyse bunun ne üstünde alabilirsin nede altnda verebilirler sana. Raporumu yükseltmek diye bişey olmaz. sağlık durumun ilerleyen cinsten bir sorunsa herhangi bir hakem devlet hastanesine giderek özürlü raporu almak istediğini söyle tekrardan heyete gir sonra ne verirler Allah bilir.

Sana tek tavsiye özel hastaneden böyle bir rapor almaya çalışma. çünk aldığın raporun yasal olarak hiç bir geçerliliği yok. Ne vergi indirimine başvurabilirsin nede kamu kuruluşlarının özürlü sınavlarına girebilirsin.

Üst Alt