Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 bin TL'ye kadar otomatik vites hangi araç önerirsiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engellilerin en çok rahat ettiği otomatik vites sorun çıkarmayan engelliyi daha az sorunsuz masrafsız üzmeyecek bi araç oneriniz var mı. .

alırsın honda kalırsın zorda... Eşek gibi yakar, katır gibi gitmez başkan.

Opel astra olabilir diyecem ama sahibinden coma baktım 2001 modellere denk geliyor o bütçe. Yani düşük model oluyor.

Dizel 6 ilerei triptonik Fiat fiorino al kardeşim ben 5 yıl bindim güzeldi yakıtı çok az parça ucuz aracın piyasasıda var yarın satarken elinde kalmaz bagaj genişliğide iyi 25000 tl ye 2010 modeller var derim.

Babama aldık 2010 dizel otomatik fiorino 26.000 TL ye araç güzel. Otomatik dizel alınabilecek en ucuz araba.

Arkadaslar Chery kimo forza 2011 model 20 bin falan km ok az bu araçlar cin araçları sizce bana göre mi ben işten eve evden ise en fazla gideceğim yer 150 km oda çok nadir isim olursa oda senede belki hiç çıkmam şehir dışına sizce bu araçlar elimde siser kaldırır çöpe mi atarım cin mali chery kimo forze

2000 model Clio var halen araç almadıysanız Clio verelim Otomatik . 21500tl

Üst Alt