Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba satış fiyatının yüzde 33 ü kadar indirim oluyor bu indirim mesela araba anahtar teslimi 25,000 ise bu fiyat üzerinden değil yanlış anlaşılmasın arabanın vergisiz satış üzerinden olması gerek ve fiyat arttıkca bu oranda artıyor yada fiyat az oldukça ötv de düşüyor. en sağlıklı bilgiyi satış elemanı verir bayide..
aRKADAŞLAR BUNUN HESAPLAMA YÖNTEMİ ŞUDUR.
1 ARAÇIN ÇIPLAK FİYAT (kdv VE ötv ) HARİÇ
2 Araçın Çıplak fiyatı üzerine yüzde 18 KDV ve yüzde 10 bai karı eklenir+ araçın fabrika ile siz ulaşma maaliyet fiyatı + araçın siz eulaşacagı ana kadarki kasgo ücreti.
Araçın çığlak fiyatları bazı araç sitelerinde var. bailerde yasal olarak bunu size vermek zorundalar.
Aracın çıplak fiyatı üzerine kdv artı üzeride yazılı masraflar eklenerek bulunur.
TAYTIS
slm arkadaşlar.biz 22000tl lik chery alia yı 15650tl almıştık.araba alırken bir kaç bayii ye sorun.ankara,istanbul,bulunduğunuz yere tlf la sorun.arada 500-950tl arası fark oluyor.memnunmusunuz derseniz.çok memnunum.ilk başlarda yakıtı çok yakıyordu ama şimdi normal.pasatın iç ve dış kopyası.konforuda pasat konforu.almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Arkadaşlar...
%37 lik ötv oranının %18'e düşürülmesi, araçların bize geliş fiyatlarına zam yapılması anlamına gelmiyor mu?
Çünkü yararlanacağımız indirim oranı düşüyor. Yoksa hükümetin benim bilmediğim bize yönelik ekstra bir uygulaması mı var?
merhaba arkadaşlar, bende ötv indirimine başvurdum%90 indirimli rapor verdiler şmdi ne yapmalıyım, nereye başvurmalıyım, yurt dışından mı araç getirtmeliyim, ne tavsiye edersiniz, birde önceden almış olduğum b sınıfı ehliyetim var aracı ben kullanabiliyor muyum?