Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%23'ü ortopedik olmak üzere toplam %67 rapor ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %67 engelliyim bunun %23 ortopedik diğer %47 si farklı sebeplerden kaynaklı.Bu durumda ÖTV indirimli araç alabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz tşk ederim.

KKELEBEKK Hasta L1-T11arasi füzyon görünümü mevcut implantları çıkarılmış hastada tek seviye 8 derecelik kifoz mevcut tablo1.1 IV.e göre nörolojik defisit olmaksızın gelişen çok seviyeli omurga segmenter yapısal bozukluğu tüm vücut fonksiyon kaybı oranı

Raporun düzenlenmesine dair açıklamalar sürekli olarak tekerlekli sandalye ve sedye kullanması gerekir sadece hareket ettirici ve özel tertibatlı taşıt kullanabilir vb kişinin özel durumunu belirten açıklamalar belirtilmelidir bu yaziyor bu nedir acaba ?

bu durumda ben ÖTV siz araç alabilir miyim yardımcı olabilirmisiniz tşk ederim

sadece hareket ettirici ve özel tertibatlı taşıt kullanabilir. Bu ibare alabileceğiniz anlamı taşıyor ama öncelikle ehliyet değişimi yapmanız gerek aksi halde alamazsınız

Ehliyetim yok maalesef eşim kullanacak aracı olabilir mi

% 90 uzerı olması lazım .sizin ehlıyetınız yok ıse olmaz

Maalesef alamazsınız rapor 90 üzeri olsaydı alabilirdiniz kendinize ehliyet almanız gerek başka yolu yok

Komisyondan gerekli kodları alırsan problem olmaz ehliyet işlemlerine başla zaten Aile hekimi seni gerekli gördüğü uzman doktorlara sevk eder sonrası yapılacak muayeneler sonucu ilindeki sağlık il müdürlüğünde ki komisyona sevk alırsan komisyondan çıkacak karara göre ehliyet kursuna başvuru yapacaksın aldığın kodlara göre eğitim alacaksın.

Mümin Çelik

yarin sabah sağlık raporu için randevum var ilk kez rapor alcam acaba ne demeliyim? benim sağ elim doğuştan sakat parmak yapışık doğmuşum
hem ehliyet hemde otv siz araç almak istiyorum da sizce ortopedik engelliye nekadar rapor çıkar ve ben yarın rapor için gittiğim de ne demeliyim hiçbir fikrim yok

keşke çnce ehliyet işlerini halletseydiniz daha kolay olurdu süreç alacağınız raporda mutlaka hareket ettirici aksamda tertibatlı araç kullanmalıdır ibaresi olmalı aksi halde araç almanız imkansız olacak

Hayır ehliyet için komisyona gireceksiniz siz işlemlere başlayın süreç zaten sizi yönetecek

Mrcharming34

sen ehlıyet ıcın basvur arkadasım .Sağlık kuruluna tabıkı gireceksın Ehlıyet alır alamaz alırsa nasıl alır ve nasıl bır tertıbat ıle araba kullanır . Bunlar belırlenecek . Ayrıca doktor engelının arac kullanıma uygun olup olmadıgıına karar verecek . Bazı engellıler var mesela normal B bınıfı ehlıyetı var . Ilk once ehlıyetını al sen

Engelli ehliyet almak için hangi sağlık kuruluna girmem gerekiyor

Arkadaşlar merhaba engelli ehliyeti almak istiyorum sağlık kuruluna gitmdk gerekiyormus ama MHRS den bakıyorum sağlık kurulu var ama engelli ehliyet vs yazmıyor iş kolları hakkında gibi ibareler var yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt