Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22. maddeye göre kazanamadığım halde aradılar evrakları göndermemi istediler?

gurdic

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim anlamadığım şu arkadaşlar benimle beraberaynı puanı alan 5 kişi daha var bunların arasından 2kişi alınacak.22 maddeye göre ben giremiyorum çünkü benden önce mezun olan 3 arkadaş var.bugün sağlık bakanlığından ardılar 28 şubata kadar onların göndereceği evraklarıda doldurup ankaraya gitmemizi istediler bu ne şimdi???

senden önce mezun olmaları 2.etapta bakılan durum.
önce öğrenim durumu bir üst öğrenim olan hak kazanıyor.

allah allah bende 22. madde atamasını bekleyen biriyim.ama evraklarmı teslim etmedim daha ve kimse aramadı .
sen hangi ilden katıldın sınava ?

ama liseden mezunum ben 2 etap gibi bir durum olamaz kağıtlarda yarın gönderilecekmiş.taminimce kazananlarda çıkan rapor probleminden dolayı düşünüyorum ama ???bilemiyorum tam olarakta yorum getiremiyorum

Merhaba arkadaşlar

Bu sağlık bakanlığı işin iyice tadını kaçırdı.Yok raporları beğenmezler yok diplomayı beğenmezler yok 22.madde diye kazanamayacak arkadaşlardan evraklarını getirmelerini isterler,Temmuz 2010 da sınava başvur Kasım 2010 da sınava gir ocakta 2011 de kimin atanıp atanmayacağı belli olmayan bilmem ne idüğü belirsiz bir liste yayınlarlar 22.madde diye 1 kişilik kadro için 15 kişiyi umutlandırırlar evraklarını isterler.Şubat 2011 de evrak teslim son derler , Nisan 2011 de ancakkk atamalar yapılabilirmişş derler.. Bu ne ya ? Allah rızası için kaç aydır eziyetin biri bin para..MEB in gözünü seveyim. listeyi açıkladılar ertesin gün ilinizde MEB e başvurun dediler. Vallahi Temmuz 2010 da hamile kalsaydım (Cinsiyetim Erkek) şimdi çoktannnn çocuk doğurmuştummm..Bu lanet olası kurum ne düzgün bir sınav yapabildi adam akıllı nede düzgün bir atama gerçekleştirecekler ..aha zıvanadan çıktım artıkk..biran önce evraklarını teslim edenlerin atamasını yapında o garibanda çoluğuna çocuğuna rızk götürsün evine..bekarsa geleceğine bir ışık tutabilsin..

arkadaşlar 22.maddede öğrenim düzeyi zaten diğer arkadaşlar la aynıdır ondan sonraki şarta yani diploma tarihi önce olana bakılır.
çünkü sağlık bakanlığı zaten gruplara ayrılmıştı liseyse liseliler alındı ön lisans sa önlisanslılar, diploması üst öğrenim diye bi şart ortadan otomatikman kalkıyor.konuyu açan arkadaşım 22.maddeye kalan herkesten istiyorlar evrakları seni nasıl arıyolar özel olarak ona şaşırdım.zaten sitede yazıyor herşey açık,neyse arkadaşlar zaten 22.maddeye kalanlar az çok biliyorlar kimin atanacağını kendisiyle birlikte aynı puan alanların yaşlarıda yazıyor zaten az çok anlayabiliriz,sağlıcakla kalın hayırlı geceler.

Kardeşim; bu devlet kuşu :):):)
Hadi hayırlı olsun. Fazla soru sorma da peşinden koş...

Bencede anlamsız geldi seni aramaları arkadaşım, zaten sitede herşey açıkca yazıyor neden bir daha arasınlarkı anlamadım vallahi.bence sana arkadaşlarından biri şaka yaptı herhalde:)

herşeyin hayırlısı,ama birde şöyle bir problem var memur kadrosuna yanı liselilerin girecegı sınava lisans mezunları da girebildi bilginiz olsun

lisenin girdiği memurluğa lisans mezunu nasıl girsin arkadaşım?lütfen iyi araştır.

:confused:Diyelim ki evraklar gelmedi veya 2 kişilik kadroya 1 kişi atadılar o zaman nolcak kadro boş kaldı geride kalanlarımı sıralayacaklar yoksa kadro boşmu kalacak

Üst Alt