Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Yetim maaşını ne zamana kadar alabilirim?

mert2358

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babamın vefatından(2009 yılı) sonra aylık maaş alıyorum.Babam SSKlıydı.Şuan 21 yaşımdayım.Üniversite öğrencisiyim.Normal şartlarda Haziran 2012'de mezun olmuş olucam.Eğer mezun olursam maaşım kesilir mi?Yada mezun olmasam okulu uzatsam 1 sene daha maaş almaya devam edebilir miyim?Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

% 60 ve üzeri oranında raporunuz yoksa, 25 yaşına kadar öğrenimize devam ettiğiniz sürece almaya devam edebilirsiniz. Mezun olursanız yaşınızı beklemeden kesilir.. % 60 ve üzeri oranında raporunuz varsa, çalışmadığınız sürece alabilirsiniz.
% 60 ve üzeri raporu bulunanların hangi tür işlerde çalışırsa kesilmeyeceği ve daha fazlası şu linkte: http://www.engelliler.biz/forum/dul...yligi-ne-zaman-baglanir-ne-zaman-kesilir.html mevcuttur.

Çok teşükkür ederim cevabınız için.Hayırlı geceler

Üst Alt