Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 Ocak ayında evde bakım aylığı ne kadar olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hane başı gelir kıriteri ne kadar oldu arkadaşlar

2025 Ocak ayının ilk haftası netleşir.

Evde bakım maaşı ocak ayında ne kadar olur?

Memur maaş artışı ortalama yüzde 15 konuşuluyor 9100 tl yi yüzde 15 le çarp ortalama 1365tl civarı

bu konunun cevabı televizyon da ya da internette çıktı mı ?

@Ahmet T aylı nflasyon açıklanınca belli olur söylenti olarak tahmin edebiliyoruz

@bilgeadam,

Matematik te yeni bir förmülü bulmuşun prava,
9077/100=90.77
90,77*15=1365,55
9077+1365,55=10438,55

Son düzenleme:
@ben arkadaş sıkıntı ne doğrusunu yaz illaki lafmı çakmak lazım varsayki yanlış hesapladım ben 9100 ün yüzde 15 i 1365 tl zam gelir demişim ne yanlış yüzde 15 de varsayım olarak belirttim inşallah daha daha çok olur

Son düzenleme:
Ben 9100 tl den hesapladım bazı arkadaşlar 9077 toplam 4 kruşun hesabını yaparak matematik hesabı yapıyorsunuz:))))demekki kuruşu kuruşuna hesaplamak lazım mış

Söyleki.
%12 zam Rte %3 seyyanen veya refah adı neyse %15 e gelir diye düşünüyorum.

2025 yılı asgari ücretin belli olmasıyla birlikte engelli evde bakım aylığı için hane halkı geliri 14.736 TL, engelli maaşı için ise hane halkı geliri 7.368 TL olarak uygulanacak. Bu aylıklara ilişkin ¹zam oranı, 3 Ocak’ta açıklanacak enflasyon oranıyla birlikte belli olacak.

7368 engelli gelir kıstası çok az neye göre yapıyorlar anlamiş değilim evde bakım kıstası iyi böyle saçma sapan gelir kistasimi olur

Asgari ücret yüzde 30 arttı . Evde bakım ne kadar artar

Evde bakım maaşı ise şuan 9 bin 77 lira olarak ödeniyor. Evde bakım maaşının memur zammı sonrasında 10 bin 166 lira olarak belirlenmesi beklentiler dahilinde bulunuyor.

Asgari ücretin artışı evde bakım maaşı artması ile alakası yoktur memur endeksine göre yılbaşından sonra açıklanır asgari ücret artışı evde bakım sınırını belirler sadece

@(Gölge),

Dolmadı daha 1 yıl var . Evet sormak istiyorum eşim için engelli raporu çıkardık . İlk tam bagımlı 2 yıllık verdiler . 2 yıl dolunca tam bağım lı 5 yıl verdiler . 5 yıl da dolmak üzere acaba bu defa verirlerse kaç yıllık verirler acaba?

Kişi başı gelir 14.736 mı

Sizce nasıl olur arkadaşlar önce iki yıllık verdiler sonra beş yıllık bu defa ne olur süresiz olur mu acaba

@Furkan08, tip fak. Sadece emekliliğe bakıyor artık biliyor musun erişkinler için engelli raporu vermiyor☝️

Evde bakım maaşı ne kadar oldu? Netleştimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt