nissan qashqai skypack 860.000 tl ye aldım. 300.000 tl fazlalık haklısınız ancak ben hesabı şöyle yaptım: Aracın şu andaki piyasa satışı 1.200.000. Bölün 1,80 e. Eder 670.000. (ve mhp nin 40. yılı kutlu olsun pardon bu başka konuydu ) neyse şimdi ben skoda kamiq full paket+elektrikli bagaj buldum b segment araç. Benden istediler 130.000 tl fazla. Ama ben geniş araç istiyordum. E baktım piyasada C segment araç yok. Kamiq'e 130.000 tl fazla vereceğime. Qashqai ye daha fazla öderim en azından geniş aracım olur. Bunun yanında maaşımın artış hızı ne yazık ki araba piyasasına göre çok yavaş artıyor. Maaşım gıdım gıdım artarken araba fiyatı çekirge gibi zıplıyor.
işin açıkçası giden paraya üzgünüm ama almaktan başka çarem ne yazık ki yoktu
yani arkadaşlar işin açıkçası ben de üzgünüm fazla para için. mesela bir arkadaş balıkesir nissan bayisinden qashqai tekna almış. 960.000 tl üzerinden 1,8 e bölünmüş. 540.000 tl ye aracı teslim almış. keşke ben de onun kadar şanslı olabilseydim. gerçi o arkadaş da artık tanış mıydı torpil miydi veya fazladan para verdi de söylemedi mi bilemem. aldım diye yazmış. b suv araca para vermeye içim gitmedi. ya hep vazgeçecektim ya da gözü karartıp c suv için parayı gömecektim. ben de gömdüm