Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 toplu parası için yazı geldi ama bankada para yokmuş..?
slm arkadaşlar ben 2002 ye başvurdum.bana toplu para alabılmem için biryazı geldi ama bankaya gittim daha yatmamiş dediler.bu nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tesekkurler........
size ödeme emrimi geldi?
eger öyleyse hesapta para yoksa bilgi edinmeye şöyle yazabilir sorabilirsiniz;
benim 2022 başvurup ..... tarihinde kabul edilmiş olup .... tarihinde tarafıma ulaşan ödeme emri ile belirtilen bankaya gittim ancak hesabımda para olmadıgını gördüm neden para hesapta yok ödeme emri gelmiş olmasına ragmen?
bu konuda tarafıma bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi verilmesini talep ediyorum...
bu sekilde soralım düzeltmeyi yaparlar eger yapmazlarsa dilekçe yazar teknik hatayı düzelttiririz ben size aşagıda bilgi edinmenin adresini verecegim,
gerçek kişiyi seçip istenilen yerleri doldurun sonra yazdıgım yazıda noktalı bıraktıgım yerlere gerekli tarihleri yazıp gönderin 2-3 gün içinde düzelecegini düşünüyorum...
olası olumlu ve olumsuz durumları burdan aktardıgınız vakit, bu sayede aynı durumdan müzdarip kişilerde bilgi edinmiş olur bekliyorum bilgi edinme cevabını.
tamam pazartesi nabkaya bir sor özel işleme eger para yine yoksa ben sana bi dilekççe yazarım kuruma göndeririz yanlışlıgı teknik hatayı düzeltirler pazartesi olumlu yada olumsuz bilgi ver umarım düzeltmişlerdir..