Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşlarının evde ödenmesi..? [Soru]

Konular
10
Reaksiyonlar
0
1 Eylülden itibaren ağır engelli ve yaşlıların maaşları evde ödenecek dendi. dilkçeyi de gönderdik ama hiç ses çıkmadı. acaba maaşımızı ptt den mi alacağız eve mi getirecekler. bilgisi olan var mı?

eger sgk (sosyal güvenlik kurumu) size gönderdigi evde ödeme evrakını imzalayıp göndermişseniz bu maaş itirabiryle evde ödenecektir.
ancak önceden ayın 1.günü ödenen engelli maaşları artık oluşan kalabalık dolayısıyla dogum tarihlerinin son rakamlarına göre ödenmeye başlanacak.
sizin dogum tarihininiz son rakamında postane gelip parayı evde teslim edecektim ve küçük miktarda bir kesinti yapacaktır.
zaten en erken engelli maaşı belirtildigi üzere ayın 5. gününden itibaren ödenecektir.

benim abime de öyle bir yazı gelmişti abim imzalamıştı abimin doğum tarihinin son rakamı 6 . güne denk geliyor oda cumartesi günü bilmiyorum artık

mesai günleri dışında bir güne gelen (c.tesi pazar) takip eden ilk mesai günü (p.tesi) alacak.

Arkadaşlar eylül 2022 maaşlarını tam tarihinde evde alan varmı
yoksa herşeyde olduğu gibi bundadamı bir düzensizlik olacak ?

Vallaha mesajı atıktatan 5 dk sonra geldi :)))))))))
808 ytl aldım darısı sizin başınıza :)))))))

Üst Alt