Arkadaslar slm olsun cümleten.. ben %96 özür raporu olan yürüme engelliyim 27/01/2009 tarihinde üzerime 5+1 minübüs alındı alanlar kardeşlerim alınma sebebi ise şudur. gitmekte güçlük çektiğimiz yerlere gitmek asla ticari amaçla kullanılmıyor ayrıca ben evliyim 6 ay oldu evleneli eşimde %40 raporludur biz 2022 ve shcek ten maas alıyoruz (shcek maasından sadece ben faydalanıyorum eşim deyil o 2022 den faydalanıyor)
benim almış olduğum maaslar kesilirmi ? anne ve baba evinde yaşıyoruz evimiz kira babam daha emekli olamadı durumumuz bundan ibaret
allahtan eşimin maası kesilmiyor adres ve soyisim degişikligini bildireli 5 ay oldu daha ses yok vatandaşlık numarası ile maasını alabiliyor (eşim)
arkadaslar bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşması rica olunur şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler...
benim almış olduğum maaslar kesilirmi ? anne ve baba evinde yaşıyoruz evimiz kira babam daha emekli olamadı durumumuz bundan ibaret
allahtan eşimin maası kesilmiyor adres ve soyisim degişikligini bildireli 5 ay oldu daha ses yok vatandaşlık numarası ile maasını alabiliyor (eşim)
arkadaslar bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşması rica olunur şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler...