Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için yeni rapor istiyorlar, hastane ise 'geçen yıl aldın' diyerek vermiyor!? [Soru]

garibanmelek

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2022 maaşı için yeni rapor istiyorlar, hastane ise 'geçen yıl aldın' diyerek vermiyor!? [Soru]

ii akşamlar biz şimdi sıfırdan başlasak raporun 1 yıl içinde alınmış olması gerekiyormuş mal müdürlüğünden böyle söylediler. Devlet hastanesindede yeni bir uygulama başlamış rapor alacaklara daha önce herhangi bir nedenden dolayı rapor alınıp alınmadığına dair bir seçek işaretletiyorlar. bizde 2006 da almışız rapor % 60 sürekli ayakta ağır işler olarak verilmişti. başhekim yardımcısı imzalayacakken siz alamazsınız 2006 da almışsınız, herzaman sürekli hastalar rapor alamaz dedi, vermedi
mal müdürlüğü verecekler, kanun böyle dedi. kaç kere mal müdürlüğü ve hastaneye gidip geldik bilmiyorum. mekik dokuduk adeta. napıcağımızı şaşırdım. bilgisi olan varsa bekliyorum..?

Yasal olarak evet, hastanenin yeni rapor başvurunu kaul etmemesi gerek (Hayret! Bunu uygulayan bir hastane; gözlerim yaşardı!). Ama sen başvurduğunda, hastane sana eski raporunun "aslının aynıdır" ibareli bir nüshasını vermek zorunda. Kaldı ki 6 aydır o yeni rapor almama süresi..

mal müdürlüğü 1 yıl içinde olan rapor geçerli dedi 2006 yı kabul etmedi yeni heyete girdik ve % 60 olan rapor % 19 a düşürülmüş nöroloji doktotu ve fizik tedavi muayene etti bakmdılar bile nöroloji dr. u kendi bşına yürüyebiliyor ama oldukça yavaş dengesiz yazmış fizik tedavide kendi aktivitelerini yerine getiriyor merdiven çıkmakta zorlanıyor yazmış muayene ettikleri oda bi masa sığacak kadar küçük 2 adımda bitiyor dışarıda kendi başıma yürüyemediğimi söyledim heyetteki bayan göz ucuyla bile bakmadı girdim çıktım ama sonuç % 19 oldu şimdi ne yapılacak merak ediyorum bu raporla başvurulmaz itiraz mı etsek acaba

Yeni başvuru için yeni rapor şart maalsef. Verilen düşük oranlı rapora İl Sağlık Müdürlüğü'ne gidip itiraz edebiirsin. Başka hastaneye sevk ederler...

itiraz dilekçesi yazıp 2006 raporunumu ekleyeceğiz böyle bi durumla daha önce hiç karşılaştınızmı sizce durum olumlu olurmu bazı arkadaşlar yeni raporu göstermeden başka bir hastaneye başvur diyor bu ne kadar doğru

Yeni hastaneyi dene. Şansın yaver giderse ne ala... Olmadı itiraz edersin..

kusura bakma oturan boğa sana bir sorum daha var.Vakıflar müdürlüğünün maaşı ile 2022 ile ne farkı var ve vakıflar müdürlüğüne başvursam 2006 raporu geçerli olurmu? Eğer olur dersen vakıf olayı çok önemli biliyorsun ben hilemi yapmış olurum kul hakkına girerse diye çok korkuyorum bi cvp verirsen çok sevinirim

2022 zaten iptal olmuştu biliyorsunuz. 2022 maaşımı daha güvenceli vakıflar maaşımı? Vakıflar maaşıda dewamlı olarak veriliyormu 2022 de yeşil kartımız vardı o damı kesildi nerden öğrenebiliriz ? vakıflar maaşında da sağlık karnesi veriyorlarmı ?

Vakıflar maaşı biraz daha yüksek. Evet, o zaman da Yeşil Kart alabilirsin.
Şu anda yeşil kart iptal olmuş mu bilemem. sorman gerek...
Vakıf maaşı da muhtaçlık sürdüğü müddetçe yaşam boyu devam eder..

Üst Alt