merhaba arkadaşlar, vasi kararı için mahkemeye verilen dilekçede neler yazmalıyım? ya da standart bi dilekçe varsa bilgilendirir misiniz?
adliyeye gittim ancak sağolsun bazı memurlar sorularımla igilenmedi bile başından atar gibi git dilekçe getir dediler. açıkçası böyle bi cevap karşısında ben de başka bişey soramadım.
vasi ataması yapılmış ya da konuya dair bilgileri olanlar bana yardımcı olursa sevinirim. vasi ataması için başka neler gerekli ve ne kadar zaman alır? duruşma ve avukat gerektirir mi bu iş?
biraz geç kalınmış bir soru olacak aslında. belge geleli kaç ay oldu, umarım aylık iptal edilmeden vasi atamasını gerçekleştirebiliriz. eve gelen evrakta yazanlar şöyle:
ödeme emrinin tarihi: 29/04/2008
hak ettiği aylık tutarı: 1247,05
buna göre şu anda birikmiş dahil ne kadar alınacak? bir de vasi ataması için ne kadar vakit kalmış yani maaş iptal edilmiş midir ki bu süre zarfında?
bu arada eksik bilgi kalmasın engel oranı %98, 11/02/2008 de özür oranı (%70-100) kabul edildi, 29/04/2008 tarihinde kısıt ödeme, 09/04/2008 evrak tahsis servisine gönderildi.