Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum ama hiç hane ziyaretine gelmediler!?

UAY

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi akşamlar herkese. Ben 2020 yılının Ağustos ayından beri engelli aylığı alıyorum. Birkaç gün önce öğrendiğime göre sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından oturulan eve ziyaret yapılıyormuş. Ancak engelli aylığını aldığım günden beri henüz hiç kimse gelmedi. Bu durum normal mi yoksa ziyaret belli bir dönemde mi gerçekleşiyor? Ve sormak istediğim bir diğer soru ise hane ziyareti yapıldığında ne tür sorular soruluyor tam olarak ne yapılıyor? Bu konuda tecrübeli olanlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

(ben)

:D
hane zıyaretlerı ebmde normalde yılda 1 sefer gelıolar bakıolar herhangı bi değişim var mı dıe.bazılarına 1 den fazla geldıklerıde oluyomus ama normalı yılda 1 kere bu yıl gelmedıler 1 seneden fazla oldugu halde sanırm pandemı dönemı yüzündendır.durumunda değişiklik olmayanların çekınecegı bi durum yok.
2022 de de 1 kez geliolardır.dediğim gibi sıkıntı olacak bi durum yok.kontrole gelmelerı bence olması gereken dogru bir durum.

Üst Alt