Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı için aldığım raporumu İş-kur'da da kullanabilir miyim?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
belkide bu konu hakkında birçok yazı var ama ben görmedim o yüzden burdan sormak istedim. 2022 engelli aylığı için başvurdum hastanede işlemlerimi bitirdim. aynı evrak ile işkurda başvurabileceğimi söylendi işkurdaki yetkili o evrağı getirmemi istedi acaba olurmu.?? yoksa işkur için farklı bir rapormu çıkarmalıyım.. şimdiden selamlar

hiç bekleme git işkura o raporla herşey yaparsın ben de o raporla işkura kayıtlıyım

raporu daha alamadım yani 1 ay tarih verdiler..işkurdaki yetkili %40 rapor getirebilirsem bi problem olmiyacağını söyledi.. ama ben kaç oran aldığımı bilmiyorum. daha işkura gidemedim raporla peki % 40 altında bi oran aldıysam mesela %35 napicam işkurda bi yararı olurmu bari.??

Eğer sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor verilmesi gerekiyorken hastane bu oranın altında bir oran vermişse, il sağlık müdürlüğüne gidip o verilen rapora itiraz edebilirsiniz...

Üst Alt