Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 yeni torba yasası engelli çalıştırma mecburiyeti kalktı mı!?

NİKURA

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Yeni yasada engelli çalıştıran iş yerlerinde vergisi devlet ödeyecek deniyor bu yasada kota zorunluluğu kalktığı söylüyorlar şuanda iş bulmakta zorlanan bizler durumu ne olacak devlet kendi çalıştırması gereken kadroları boş tutarken özel sektör mü bizi çalıştıracak yasanın çıktığı gün bir engelli arkadaşımı yaş gerekçe gösterip yeni başladığı 10 günlük ken işten çıkarttılar

Engelli çalıştırma zorunlulugu kalktıgını söylülorlar

engelli çalıştırma zorunluluğunun kaldırıldığına dair herhangi birşey yok hiç bir yerde öyle bir yazıya rastlamadım

nerenizden uyduruyorsunuz allah aşkına bir konuyu tam detaya kavuşturmadan kafadan sallamayın

benim sorum şu ben engelli olarak kamuda taşeronda çalışıyorum normalde ben kamudaki gibi maaşımı brütmü alırım yoksa engelli dereceme tekabul eden ektra ücretimi alırım

Üst Alt