Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 Ocak tercih-atamaları ne alemde hala tarih verilmedi..?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ısrarla bakıyorum ama konuyu acan yok hala. madem ekimde atama yapacaklardı o kadar hazırlıklılardı da yasa izin vermiyor dediler demekki şablon hazır. bu ayın başlarında en azından kaç kişi alınacağına dair yada tercihlerin ne zaman yapılacağına dair herhangi bir haber bekleyen bir benmiyim ? sesimizi duyuralım arkadaşlar kulaktan dolma yada kaynakla beraber duyum alanlar yazsınlar lütfen.

onlar dedi sizde inandınız mı kpss ye girenler bir yılda kaç atama yaptı aynı yasa değil mi yalan işte:mad:

valla halen ses yok yazmaktan çizmekten bıktık artık Allah verede bari beklenenlere değer bi alım yapsalar

umut ve heycan içersinde beklıyoruz.Haberleri takıp edıyoruz

Evet bir umut bekliyoruz umarım ocağı da atlatmazlar :( Rabbim yardımcımız olsun, inşallah hayırlısıyla bizde bir yerlere atanırız..

Arkdaslar sinava hangi alandan girdiniz puaniniz ve siralamalarinizi yazarmisiniz?Ilkonce ben yaziyorum;liseden sinva girdimpuan 80.3838..siralama 4154 tu,simdiki siralama 2300 lerdeyim

derderbo;

Şu an ki sıralamanıza nerden baktınız ? Ya da nasıl hesapladınız ?

84 Aldım 2100 idim 800 civarıyım

hakan orayı tıkladım ösym sayfası var ordan nereye girecez

ilk atamlardan sonra yeni olusan sıralama yapılmamıs;ösym linkinde hala eski sıralamalar var.umarım bu sıralama yeni haliyle tekrar duzenlenir.

Bende 2100 küsürdeydim . Şimdi 400 civarındayım .
Hesaplamayı da kendim yaptım , Puanı benden fazla olup atananları tek tek saydım .2100 küsürden çıkardık . Bu kadar basit..

o kadar basit degil hocam bazı kurumlar 10 kişi almıs ve bazılarının puanı benimkinden dusuk bazılarının yuksek fakat 10 kişi içinde en dusuk ve en yuksek puan gorunuyor dolasıyla kaç kişinin önümde oldugu net kestiremiyorum. ayrıca aynı puanı paylasanlar da var sanırım.

Bende önlisans olarak girdim puanım 66, ösym sayfasında öğrenim durumu başarı sırası 3423, öğrenim durumundaki aday sayısı 6950 pek bir şey anlamadım..

ekinos;

verdiğim link giriş yapınca puanınız ve kendi girdiğiniz alanda sınava giren kişi sayısı ve siz onların içinde kaçıncı olduğunuz

onu bilyodum zaten de yeni sıralma lazım benim 1019 du lise şimdi ki sıralamam kaçtır bi zahmet

yeni sıralamayı gösteren bi yer yok ancak kafadan 500 kişi atandıysa bile ilk 500e giriyorsun bu alımlarda atanma olasılığınız çok yüksek

dıe doğrumu ve kesin mi bu öyleyse süperrr tşkk

benm puanım 73. kusuratlar sıralamam ilk atamadan once 1850 idi kac kisi atandı önlisanstan bilmiyorum ve kacıncı sıradayım 2. atamalarda onu da bilmiyorum bildigim tek sey hayallerimizle ümitlerimizle oynandıgıdır ...

ekinos hocam kendimce bir sıralama yaptım; kuruma giren en yuksek ve en dusuk puanlıları alım sayısına gore kaç puan aralıgına kaç kişi yerleştirilmişse ortalama aldım;benim puanım 87.55 lise duzeyinden 1142. sıradayım.hesabıma gore önümde olan yakasık olarak 970 kişi yerleştirilmişti. olusturdugum sıralamaya göre suan 170-200 aralıgını beklemekteyim. siz ise ilk 50-80 kişi arasında olmalısınız.

fornaks inşallah diyeceğim ama o kadar önde değilimdir ben liseden yinede teşk

ekinos;

olabilir eger hata yapmamıssam tek tek yazarak hesapladım ekinoks hocam hangi kurum kaç kişi almıssa benim puanımdan yuksek olanları hesapladım.yaklasık 970 kişi cıktı.bazı durumlarda ortalama aldım ornegin benim puanın 87.55, herhangi bir kuruma en dusuk 86 en yuksek 90 puanla 10 kişi alınmıssa. aradaki 4 puanı 10 kişi sayısına boldum; yaklasık her 0.4 puana 1 kişi yerleştirdim.4. kişi 87.55 i geçmiştir dedim yani 0.4*4=1.6 puan 86 nın ustune koyarsak 87.6 puan eder diyerekten hesapladım. buna gore yerleşen 10 kişiden 3 kişi benden dusuk almıstır; geri kalan 7 kişi yuksek almıstır diyerek hesapladım.sonuç olarak önümdeki yerleşen kişi sayısı 970 cıktı. bu sonuç için kesin diyemem cünkü yerleşim dagılımları benim hesapladıgım gibi eşit dagılmamıştır; fakat buyuk yanılgılar tasıdıgınıda sanmıyorum en fazla artı eksi 30 kişinin oynayacagını tahmin ediyorum.

bende benim puanımda ve daha süşük alıp düz memur olanları hesapladım 47 kişi

birazda yanlış tercihten olmuyo

ekinos;

kısmet hocam suan çok daha sanslı durumdasınız; buyuk ihtimalle ilk 3 tercihinizden birine yerleşeceginizi dusunuyorum; tabi lise duzeyine ayrılan kadro yine saglık bakanlıgı ve diyanetle şişirilmemiş olursa. bende ankara da kalmaya çalısacagım. aslında illere göre nereleri tercih edilecegi uzerine anket yapılsa insanların yogunluga gore oransal olarak bir fikir edinmelerine yardımcı olabilirdi.

inşallah antalyadayım hakem hastane olarak denizli devlet hastanesinden yeni rapor aldım işitme engelim var çalştırılamayacağı alan hashas işitme gerektrn işler diyo ama istihdam değerlendirilmedi diyo sorun çıkarırsa diye çok endişeliyim

sınava basvururken elinizde olan raporunuzu verirseniz sanırım sorun olmaz ekinos hocam

elimde olan o inşallah ama..

istihdam değerlendirilmedi sorun çıkarmazsa

Üst Alt