Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011'de yolcu olarak kaza yaşadım. Tazminat hakkım olabilir mi?

Mustafasanli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben 2011 yılında ailemle beraber düzcede trafik kazası geçirdim. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Biz normal yolda ilerlerken kavşağa girmek isteyen bir minibüs önümüze kırdı ve minibüse çarptık. Olayda karşı taraf %100 kusurlu arabayı abim kullanıyordu ama abiminde ehliyeti yoktu. Kazada ben yolcu olarak arka koltuktaydım ve hayati tehlikem vardı. Kaza sonucu Sol kaşımın üzerindeki kemiğim parçalandı ve platin takıldı. Kaza yaptığımız zaman yaşım 19 du ve üniversite ye Yen'i başlayacaktım. Hastane raporlarımda maluliyet oranı vs yazmıyor ben bu durumda tazminat alabilirmiyim ?

Yaralamalı kazalarda 2 yıldan sonra dava açma durumu düşüyor diye biliyorum biraz geç kalmış olabilirsiniz ama daha detaylı bilgiyi forumdan araştırarak bulabilirsiniz.

Almanizda bi engel yok ceza dosyadi acilmistur
Ceza zamanasimi uygulanir. En kisa ceza zamanasimi da 8 yildir
Bi maluliyet varsa tespit ettirin

Üst Alt