Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010'da geçirdiğim kaza sonrası dava açtım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

feyza

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar....

24 kasım günü kaza geçirdi. bir minübüs 43 metre fren izi bırakarak arkadan arabama çarptı benim araçta dolayısıyla öndeki araca çarptı. burnumda kırığa yakın bir çatlak oluştu.
karşı tarafın sigortası 12,500 tl ödedi. arabam 2005 model chevrolet kalostu 6000 km deydi. şu an yeni bir araç alacak gücüm yok. dava açtım.

nasıl bir yol izleyip hakkımı arayabilirim? engelli aracını kullanmama dahi engel oldular:(

karşı tarafın sigortası arabanıza karşılıkmı 12500 lira ödedi yoksa yaralandığınız içinmi.yaralama olduğu için kamu davası açılmıştır. ceza davası lehinize sonuçlanırsa tazminat davası açın.mutlaka kazanacaksınız. ama sabırlı olmak lazım.
benim başımdada aynı olay var.ceza davası bitti ve şimdi tazminat davası açtım.
geçmiş olsun

arabam pert oldu arabanın değri olarak o parayı ödediler.şikayetçi oldum.dava açılacak.ama dediğim gibi verilen para ile ben araba alamıyorum.şu an arabam yok ve benim için büyük bir ihtiyaç.çarpana araba bir ekmek fırınına ait.

Üst Alt