Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılında engelliler için KPSS yapılacak mı?

e_dokuyan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamünaleyküm
ben 26 yasında %44 oranında raporum var
endüstri meslek lisesi mezunuyum
2010 yılnda özürlülere acılacak olan sınav ne zaman ve kpss sart mı basvuru yapmammız için
bu konuda alllah rızası için bilgilendirirmisiniz(aslan50_84@hotmail.com)

Bu konuda belli olan hiç bir şey yok. Olup olmayacağı da net değil, olursa ne zaman olacağı da...

İnsallah engellilerin sınavları bir merkezden ayrı olarak yapılır ve atamaları o şekilde gerçekleşir. Şimdi biz KPSS sınavına girdik ve yüksek bir puan aldığımızı düşünelim. Ancak atamalarda engelliler için ayrı bir kadro açılmıyor ki??? Ama buna bir çözüm bulunulacağına inanıyorum.

özürlüler idaresine yazdığım bir dilekçe vardı bu konuyla ilgili. cevabını da yayınlamıştım burda. evet,engelliler için merkezi bir sınav yapılacak. bunun çalışmaları devam ediyormuş. zaten mart-nisan döneminde açılması gereken engelli memurluk kadroları da açılmadı. bu da merkezi bir sınavın yapılacağını gösteriyor zaten. fakat ne yazık ki zaman konusu muaallakta hala. bu yıl içerisinde yapılacağı kesin ama zaman konusunda net bir bilgiyi hala edinememiş olmak haklı olarak tedirgin ediyor biz engellileri. umarım adil bir merkezi sınav olur.

sessiz harf;

nisan mayısta sınav açılacak mart-nisan değil.

slm

arkadaslar su özürlü memurluk sınavı ne zaman bır bılgısı olan varmı lutfen cvb verın

muallakta nisan da başvurular olacakmış ama oda kesin değil dua edelimde merkezi olsun

bu defa genel bir sınav olursa yani merkezi zaten her eğitim düzeyinde alırlar diye düşünüyorum en azında il il dolaşma sorunuda biter :)

2010 Yılı Nisan-Mayıs Dönemi Memur ALımı ?

Yılda üç defa periodik olarak yapılan memur alım ilanları için Nisan-Mayıs dönemine ait herhangi bir ilan göremedim . Sürekli bakıyorum ama ne zaman çıkacak acaba :( Geçen yılki ilan tarihlerine baktım 7 si ve 14 ü olarak görünüyor Beklemekten yoruldum sanırım bu konuda bilgisi olan var mı ?

bende yeni aranıza katıldım daha özülü raporum yok ama önümüzdeki ay çıkacak galiba.bende alımları bekliyorum daha önceden başvuranlar sınava giren varmı aranızda ?nasıl oluyor sorular, alım

M.E.B 5 BİN ÖZÜRLÜ ALIMI İÇİN SINAV YAPACAK..AYRINTILAR İÇİN www.ozida.gov.tr ADRESİNE BAKABİLİRSİNİZ BİLGİNİZE...

teşekkürler Kalpsiz ona galiba benim raporum yetişmez ben halen işgöremezlik alıyorum mayıs13de son artık özürlü rapounu isteyecem alımları kaçırmak istemiyorum..

Üst Alt