Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 yılında Hollanda'dan ithal edilen araç başka bir engelliye satılabilir mi?

smart28

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar
takılığım bi konu var. Sitede aradım ama tam net bi cevaba ulaşamadım. engelli bi abimde güzel bi araç var bu aracı 2009 şubat ayında hollandadan getirmiş
bende engelliyim bu aracı almak istiyorum tam olarak nasıl bi yol izlemeliyim. şöyle bi sey duydum aracın ankara gümrüğe gidip bigün kalması lazım felan dediler. bilgilendirirseniz çok sevinirim

Smart28 bey,
07,10,2009 tarihinde çıkan kanundan dolayı yurt dışından gelen araçların Ankara gümrüğüne giriş yaptığı tarihinten itibaren 3 yıl geçmedikçe başka bir engelliye satılamaz devredilemez.

araç çok temiz bu aracı kaçırmak istemiyorum. sözleşme taahütname gibi bişeyler yapabilirmiyiz? bu aracı bu şahısa sattım 3 yıl sonunda satışı alınacaktır gibisinden

Üst Alt