Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 tarihli %45 oranında raporum var. Vergi indirimine başvurursam raporum düşer mi?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
bir devlet kurumunda çalışmaktayım yüzde 45 raporum var 2009 da aldım. vergi indirimi için başvuracağım .rapor oranımda herhangi bir düşme olur mu ? yeni yönetmeliğe göre rapor oranları düşürülemiyormuş bu kesin mi? yoksa maliye genel rapor kurulu yeni bir rapor yazıp yüzde 45 lik raporu iptal eder mi ? yoksa hastaneden aldıgım rapor mu geçerli şimdiden teşekkürler .

Elinizdeki raporda yer alan bulgular sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40'ın altında bir oranı gerektiriyorsa, isterseniz % 90 oranlı raporla başvurun, emin olun Ankara'dan rapor geri döner, yeniden hastaneye sevk edilirsiniz... Dilerseniz şansınızı deneyin.

sevk edildiğimde tekrar rapor çıkarıp çıkarmamak benim idaremde dimi ? rapor oranım düşürüldüğünde bu işimi etkilemez heralde ben ömssden girdim sınava.

İşe sakat statüsünde girmişseniz, yeni verilecek rapordaki oran ne olursa olsun işiniz etkilenmez...

Üst Alt