acısıyla tatlısıyla geçti 2008....
bugün 28 aralık...4 gün var...yeni bir yıla...
bu sene nasıl geçti....
24 şubatta dedemi kaybettim bu 2008'in en kötü anısıydı en kötü günüydü dedeme düşkündüm...ama gözlerimde canlandırabiliyorum dedemin iyi bir yerde olduğunu biliyorum bu biraz yüreğime su serpebiliyor....
bu yıl anladığım bir şey daha var....bir bayram sabahında dankkk diye kalbim'e vuran....
benim için aşk ve sevgi çok önemli özel ve kutsal...
ama hiç yaşamamışım aşkı yani kendi sevgime aşık olmuşum
AMA BUDA BİR BAŞARI DEĞİLMİ KARŞILIKSIZ SEVGİ
kendi içimde büyüttüğüm bir şeylere değer vermişim
ama kötü bir şey olarak bakmıyorum buna ne olursa olsun üzüldüm kırıldım incildim biraz ama kanamadı kalbim ne yaralandım nede kabuk bağladı...belkide etkiye tepkiydi kimbilir...bitti geçti gitti tövbeeeeee diyorum
o yüzden çokta önemli olmadığını
anladığım ve farkına vardığım için mutluyum en azından aklım başıma geldi:dgerçek sevgiler gerçek aşklar gerçekten kazanır
o yüzden herkese gerçek aşk gerçek sevgi diliyorum 2009'da...
doktorlarla tanıştım bu sene oda çok korku doluydu allah kimseye göstermesin diyorum bir dahada yaşatmasın diyorum bana sağlık sağlık sağlıkkkkkkk diyorummm bu olmadıkça hiçbişi olmaz çünkü.....
veeeeeeeeeeeeeeeeeee 2008 aralıktayım mutluyum...bir aralık öğleden sonrası mucizeyi yarattı ve yavaş yavaş kalbime ve beynime ahtapot etkisiyle girdi ve...beni kuşattı
2009'da
herşeyden önemli olan sağlığı diliyorum tüm insanlık adına ailem'e dostlarıma sevdiklerime ve kendime...
aşk aşk aşkkk diliyorum kalbimi eriten bir çift göz diliyorum:dnefes olmak ve nefesim olmasını istiyorum yanı yarım elmamı ruh ikizimi bu yıl beni tamamlaması adına is-ti-yo-rummmmmmm
tabi istemekle olmuyo allah nasip ederse hayırlısını kalbime versin....amin diyelim arkadaşlar...bana ne düşünüyosanız allah iki katı güzellikte versin hepinize...
kısacası mutluluğu istiyorum
sağlık ve mutluluk varsa huzurda vardır...
herşeyin gönlünüzden geçen şekilde olmasını diliyorum...
mutlu noeller mutlu yıllar....
şirine'den koca yılın özetini aldınız...