Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım raporumu kamuda işe girerken kullanabilir miyim?

kobeosman

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm otoran boğa bey siz birkaç sorum olcak cavaplarsanız sevinirim şimdi ben 2008 yılında rapor aldım sürekli raporum var şimdi ben özel işler artı kamo kurum kuruluşlarına girerken benden yada özel işlerin atandığımda veya kamo kurm kuruluşlarında başvurularda bizden yeni rapor istenir bunu öğrenmek istedim benim rahatsızlığım lösemi akut mleod lösemi bana yeniden verilen raporun oranı düşürüller mi bilgileriniz içn teşekkür saygılar....

Bence istememeleri lazım rapor geçerli çünkü. Ancak vergi indirimi için yeni rapor isterler.

yalnız ben 2022 için almıştım ama kamo kurum kruluşlarına bunla başvurdum şimdi aldığımız rapor oranı düşürürler mi yeniden girsem sağlık kuruluna sürekli yazıyor raporumda kullanım amacım kamo sınav için bu konuyu hep beraber konuşalım arkdaşlar çünkü bizden yeni rapor isterlewse heyet gircez faln uzun belki kaznacaz heyete girdimizde uzun sürcek 20 günde verilecek diyor kazan dığın taktırde de sınavı 15 günde işe başlanması gerekiyor bu yüzünden bunu hep beraber araştıralım paşlaşalım arkdaşlar ben böyle düşünüyorum düşünün arkdaşlar varsa yazsın arkadaşlar....

Raporunuzda yüzde şu kadar vücut fonksiyon kaybı vardır gibi bir ifade varsa kabul etmeleri lazım.

aynen var artı ağı işlerde çalışamaz yazıyor 65 yazıyor artı şimdi ben istnbulda özel işlere başvurdum görüşmeye çağırdılar bende yeni rapor istenir mi bilginiz varsayeni kurum sınavı kazananlarda rapor isteniyor mu

Yeni rapor istememeleri gerekir. Raporunuz kanunen geçerli çünkü. Ben çalışma bakanlığını kazandım raporun aslını istediler , sanırım yeni rapor istenmez çünkü benim rapor ağustosta alındı. Noterden iki kopya çıkarttım elimde bulunsun diye.

kullanım amacını ne olark aldın sen 2022 yoksa sınavlar girebilir diyemi onuda açıklarsan sevinirim ben raporumu çalışma durum yertinde ağır işlerde çalışamaz yazıyordu bu arada hayırlı osun allah kalbine göre versin sen niçin aldığını belirtirsen sevinirim bide biraz özel olcak ama rahatsızlığın ney yazarsan sevinirim ben söyleyim kan kanseri sen söyle dersen söyleyim herşey gönlünce olsun

Yeni rapor istenmez. Elinizdeki raporla tüm iş başvurularını yapabilirsiniz.

ilgilere

kamo kurumlarına engelli alımlar yeni yönetmelikte yeni açılakcak nısan mayıs döneminde yeni rapor isteniyor mu bilgisi olan varsa yazsın editer beyin bilgisi vardı kesin onuda yönemlik bir soru ilgilenirse ona görede biz kendimize yön çizelim raporda da 2022 almış ounan rapor 2006 rapor yeni kamo sınavları için yenşi rapor isteniyor mu bilgisi olan varsa bizleri aydınlatırsa seviniriz teşekkürler şimdiden herkese özelliklede oturan boga beye saygılar ...

kobe osman senin raporun 2022 için alınmış eger raporunda özürlü isdihdamı bölümü değerlendirildiği yoksa çok geçmeden hastaneye özürlü kadrosunda çalışmak için diyerek yeni rapor için başvur çünkü senin raporun 2022 maaşı için alınmış selamlar .

ama diğer sınavların hepsine başvurdum ama milli eğitime faln kazanılmış haklarda yeniden rapor verilmez diyor pekalaa ne yapcam

sayın genel yayın yönetmeni size bir soru sarabilr miyim şimdi öümezdeki dönem açıklacak engel personel kadrolarına başvurabilmek için yeniden rapor mu alınması gerekiyor yada 2006 yılında aldığımız 2022 içn aldımız 2008 yılında aldığım rapor 2022 istihdam içnde kullanabilri miyim sınavlara bunlarla daha başvuru yaptım kabul eldildi şimdi ege ünv desinin sınavına gircem haftaya çarşamba eğer olaki kazanırsam bende istihdam edebilir raporumu istenecek yada sağlık baknlığın sınavını kazanırsam şimdiden teşekkür ederim oturan boğa genel yayın yönetmeni bey teşekkürler saygılar....

Sınavlara girişte bu raporları kullanabilirsiniz. Kazandığınızda da yeni rapor istenmez bence. İstenirse, kamuda çalışıp çalışamayacağınıza dair bir rapor istenir belki, o zaman da eldeki raporun kabul edilmesi gerektiği konusunda ısrarcı olun. İlgili yönetmelik gereği hastanenin yeni rapor vermeyeceğini söyleyin. Baktınız ki inat ediyorlar, o zaman ya siz de inat edin, ya da hastaneye gidip yeni rapor talep edin.

rapor hakkında ve dönem sınavları hakkında

slm hekese ben işkuru kayıt yaptırmak ve 2022 2008 yılnda rapor almıştım hastalığımdan dolayı şimdi bu yeni 2010 yönetmeliğne göre raporumda sürekli raporumda çalıştırılamayacağı işler bölümünde ağır işlerde çalışamaz yazıyor yeni açılacak ve kazandığımız sınavlarda başvuru veya atandığımızda bizden 2010 yönetmliği rapor istenecek bilgi olanlar cevap bekliyorum saygılar alalh kalbinize göre versin saygılar ........:rolleyes::confused::confused::confused::confused::confused:

Memurluk sınavlarına gireceğim. Raporumda 'ağır işlerde çalışamaz' ibaresi var..?

arkadaşlar şimdi nısan mayıs temmuz ağustos ekim kasım dönemindeki engelli memur alım 27 kişi deniliyor bu oldukça güzel bir rakam ama şimdi 2010 yönetmeliği herkes biliyordur bilmeyenleri bizde burda beraber tartışan konuşalım nisan mayı döneminde bize sorun çıkması şimdi konu yeni yönetmeliğe göre ben rapor 2008 7 ay 27 aldım aml kan kanseri 65 oranım sadece çalıştıramayacağı iş alanları kısmında benimkinde ağır işlerde çalışamz yazıyor bunun dışında başka birşey yazması gerekiyor mu kullanım amacım istihdam içinde geçerli rapor almak gerekir mi bilgis olan ve ve raporunda böyle yazanlar burda paylaşınlar... bekliyorum önemli bizim herkes için allah yar ve yardımcımız olsun genel yayın yönetmeni beyde bu işi, açıklık getirse seviniriz

her engellinin buna benzer ibare var bendede ağir ve tehlikeli işlerde çalışamaz yaziyor memurluk ağır bi iş değil sanırım engel olmaz

beyler sınavı kazanamyanlar bilgisi olan varsa paylaşsın

slm beyler nisan mayıs döenminde kurumların acacağı sınavlarda bizlerden yeni rapor istenecek yoksa kazanılmış hahkımız var başvuruken yeni rapor istenecek 2008 7 24 aldım yeniden heyete girmeye gerek vasrm rapor sürekli kımse merak etmiyor mu yaa cevap bekliyorum beyler bayanlar...

Nisan mayıs için öenmli beyler siz herhalde ilgilenmiyor msunuz ilgilenen varsa payla

Yeni sınavlarda bizlerden yeni rapor istenecek nisan mayıs dönemlerinde arkdaşalr ilgilere 2008 aldım ben bilgigisi olan varsa paylaşsın kazanamayan ardkaşlar sizlere diyorum ordaysanız cevap verin

Kurum sınavlarında 2006 alınan rapor geçerli değilmiş

Slm beyler ben araştırdım kamo kurm sınavlarında nisan mayıs döneminde ben sordum 2008 yılında sürekli raporum var bu raporgeçerli değil değil dediler doğrumu siznkilerdfe mi öyle benim roporda çalıştrılamacağı iş alanlarındaağır işlerde çalımaz yazıyor bu geçertli hepsine girdim sınavlara şimdi yeni rapor almamız lazım beyler bilgis ona varsa yazsın paylaşalım bu hep beraber araştıralım yayın yönetmeni bizleri bilgilendir msın...slm herkese......

kobeosman bey merhaba.
bende ALL (akut lenfoblastik lösemi) hastasıyım ilik nakli olmadım ve şimdi idame tedavimi alıyorum.
bi kaç ay içinde rapor almak için tadavimin yapıldığı hastaneye gideceğim. bizim gibi hastalara rapor oranı olarak kaç veriyorlar merak ediyorum

kardeşim geçmiş olsun tedavin devam ediyorsa yüzde 70 tedavinin 1 yıl 5 yılsa yüzde 30 beşyıl geçtiyse yüzde on istersen msn faceden ekle görüşeli kardeşım garnet18547@hotmail.com msnem kobe185470@hotmail.com facem burdan ulaşabilrisin konuşurz kardeşim geçmiş olsun kardeşim....

Üst Alt