Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım rapor ile kamu personel sınavlarına girebilir miyim?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
2008 de çıkartılmış olan bir raporum tedavi olduğum doktor devlet hastanesinde çıkarıldı.fakat bu rapor geçerliliğini yitirdi diye söylentiler çıktı.Bende hem raporum güncellensin hemde yüzde 40 üzerinde alırsam ulaşımdan da yararlanırım diye hastaneye gittim.hastanede nöroloji heyet bölümünde başka bir doktor vardı (kendi doktorum değil) durum iza ettim .ben raporumu yükseltmek istiyorum epilepsi nöbetlerim daha fazlalştı hem de daha fazla ilaç alıyorum.doktor bana demez mi ben sana en fazla 20 veririm yüzde 40 da emin değilim.ben 2008 de 40 almışken 2010 da farklı doktor sana ben yüzde 40 verirrim ama heytte bu düşer dedi..bende raporu aldım işleme koydurtmadım.sizce 2008 de aldığım rapor hala geçerlimi ? devlet sınavlarında kullanabilirmiyim ? size sorum bu olacak saygılarla

2008 yılında almış olduğunuz rapor sürekli ise evet geçerli...

Ağır Özürlü= hayır
Süreklidir=Evet
Rapor geçerlilik Süresi=boş hiç bişi yazmıyor

kamu personel sinavinda özürlü normal ayirimi yoktur ki raporunuz sürekli ise hem kamu personel sinavina hemde engelliler için açilan sinavlara girebilirsiniz raporunuz %40 ve üzeri oldugu için sorun yok sürekli olan hiç bir raporda sorun olmaz merak etmeyin

Üst Alt