Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 yılında aldığım aracımı ne zaman satabilirim?

dumensiz

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
slm değerli oturan boğa abim...
siteyi okudum bulamadım ama senin bu konu hakkında bir bilgin olduğunu tahmin ediyorum.
ben 2007 yılında ötv indirimli sıfır araç aldım. ruhsatta ötv ödenmeden satılamaz yazıyor. ben bu aracı 2007 de aldım bu sene 2010.... aracımı özürlü bir arkadaşa satabilir miyim veya aracı 5 yıl sonra sıradan bir vatandaşa satmak istesem ile ötv ödemek zorunda mıyım...

bir bilgisizlik almış başını giyor bana yardım ederseniz sevinirim

Engelli aracı

Sayın Dumensiz,
Gerçi siz oturan boğa'ya sormuşunuz sorunuzu ama bende cevaplayarak yardımcı olmak istedim.
Aracınızı şu anda engelli birisine devredebilirsiniz. Eğer şu anda aracı alım tarihinden itibaren 5 yılını doldurmuş olsaydı ÖTV sini ödemeden normal kişiye de satma hakkını elde ediyor olacaktıınız. Fakat şu anda yürürlükte olan bu kanuna göre dilerseniz aracınıza binmeye devam edebileceğiniz gibi dilerseniz engelli bir kişiye devredebilirsiniz veya ÖTV sini ödeyerek normal kişiye devredebilirsiniz.

abicim verdiğin bilgilerden dolayı çok tşk ederim allah razı olsun... anladığım kadarıyla
ben bu aracı özürlü bir arkadaşıma satabilirim yani
5 sene doldurmadan yeni araç alamam anlaşılan
5 sene biterse sıradan bir vatandaşa ötv ödemeden satabilirim

senin dediklerine göre öyle değilmi abey...

oturan boğa abi ben bu aracı satarsam 2 sene geçmeden araç alamam değilmi ?

Üst Alt