Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006'da memur oldum, 2022'de %66 rapor aldım. Emeklilik şartlarım nedir?

ahiskali08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba 5434 yasaya tabi 2006 da memur oldum. (troid 40, fmf 20, huzursuz bacak 10, bel kayması 7, platin parçası elde 5, genetik kolestrol 10 olmak üzere yüzde 92 engel raporu baldazar uygulanarak yüzde 66 engel raporu 2022 yılında aldım. ben bununla engelli emeklilikten yararlanabilir miyim?

Merhaba 5434 yasaya tabi 2006 da memur oldum. (troid 40, fmf 20, huzursuz bacak 10, bel kayması 7, platin parçası elde 5, genetik kolestrol 10 olmak üzere yüzde 92 engel raporu baldazar uygulanarak yüzde 66 engel raporu 2022 yılında aldım. ben bununla engelli emeklilikten yararlanabilir miyim? vergi indirimi alıyorum.

Troidden nasıl 40 aldınız.kaç Gr ilaç kullanıyorsunuz

ahiskali08

Bu raporu kurumunuza verip "ne zaman emekli olacağım" diye sordunuz mu? Yani raporunuzu kurum kayıtlarınıza emeklilik bağlamında işlettiniz mi?

Maalesef raporu aralık 2022 aldım. 15 gün önce verdim. kurum (üniversite) ankarada bir birime yazılacağını söylediler. ama olmaz gibi negatif yorumlar yaptılar.

levetron 400 ve üzeri kullanıyorum. 8 nodül vardı.

ahiskali08

Maalesef iş görmeyecek raporunuz. Artık geçerli olan tek şey SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif, Orta ya da Ağır tanısı alabilmek. Balthazard formülü artık yok. Emeklilik şartlarınız:

gün/ay/2006 +

a) % 50 ilâ % 59 arasında [SGK Hastalık Listesi'ne göre Orta tanısı] olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 5760,
b) % 40 ilâ % 49 arasında [SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif tanısı] olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 6480,

Not: İki Hafif tanısı Orta sayılır.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Sonucu Ankara'daki birimden yazı gelince bilgi vereceğim. Selamlar, saygılar.

Üst Alt