Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 giriş, 4600 pirim günü ve Behçet hastalığı ile emeklilik şartlarım nedir?

Murat hazal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Hocam merhabalar öncelikle sizlerden bir bilgi almak istiyorum % 40 üzeri rapor alırsam 2006 SGK girişim var toplam gün sayım 4600 günüm var yani 16 yıl iki ay sigortalik sürem gözüküyor ben 20 yıllami tabi oluyorum işyeri kapandi işsizlik maaşı alcam ikibin küsur doğal gaz gelmiş 1540 TL Allah kimseyi benim yerime düşürmesin iki tane çocuğum var herkez kronik hastalığın varmı diyor çalıştırmak istemiyor malum Behçet ve intapli romatizma hastalıkları var ağrılarım var ilaçlar kullanıyorum nasıl bir yol izlemem lazım bilginize ihticim Var acil cevap verirseniz çok sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yüzde 40 rapor alırsanız vergi indirimiyle 18 yıl sgk yılı dolması 4680 gün pirim gününüzle emekli olabilirsiniz 80 gün pirim gününüz kalmış

Üst Alt