Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 girişliyim. Toplamda %46 raporum var. Hangi şartlarda emekli olabilirim?

naffi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1987 doğumluyum
2004 yılı temmuz ayı sigorta başlangıcım var sigorta başlangıcım 4a ve 2885 günüm var
sonrasında 4b den 3655 günün var

hala bağkurluyum

görme kaybından %36 tip 2 diyabetten %20 raporumu % 46 olarak aldım

bu şartlarda emekli olma ihtimalim var mı engelli emeklisi mi malulen mi olurum yada hangi şartlarda emekli olabilirim formdaki yazıları okudum internettende baya araştırdım ama tam anlayamadım bağkurdan emekli olabilmek için tek hastalıkdan % 40 şartı var mı

@naffi, is gucu kaybi raporu istiyorlar yeni sistemde. Bende 3800den emekli olacaktim, 2025de yeni yasada bircok sey degisti. Simdide 4200 istendi benden, onu tamamlamaya calisiyorum. Tek hastalik isgucu kaybı raporu- (hafif-orta-agir ) engelli diye üç kategoride degerlendiriyorlar. SGK ya gidip detayli bilgi alabilirsiniz , bir sorun yine de arkadasim..
Googleden 2025 yeni engelli emeklilik sistemi diye girip bilgilere bakabilirsiniz..

Üst Alt