Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 yılında diz altı ampute edildi. Bugünlerde güdükte yara çıktı. Nasıl iyileşecek?

aytekin85

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar öncelikle herkeze geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum benim sizlere birsorum olucak sizlere açmak istedim sıkıntımı çünki aynı dili hepimiz biliyoruz

ben 2003 de trafik kazası geçirdim kaza sonucu sağ ayağımı dizaltı kaybettim. ayağımı tekrar diktiler diz üstüne kadar kangıran oldu ayağımı tekrar dizaltından aldılar diz üstüne kadar kangıran olduğundan dolayı ayağımı kazıdılar canlandırdılar sonra sol bacağımda deri nakli yaptılar
çok şükür dizkapağımı kurtardılar ayağımdaki deri hasas olduğundan yaralar açılıyodu ve kapanıyordu zamanla

şimdi ayağımın güdük kısmında ve diz kapağımın üstünde yara açıldı evleniceğim için çok koşturdum ve çalıştım ayağımı çok zorladım o yaralardan dolayı hastaneye gittim doktor pansuman yapıcaksın dedi ve bactroban diye bir krem verdi protezi kullanma dedi
yaram kapanmıcak diye korku oluyor içimde protezi kullanmadan evde yatmak çok zor arkadşlar acaba protezi arada sıradada olsa takmamda sakınca olur mu

benimle aynı şekilde inatçı bir yarayla karşılaşan oldu mu olduysa neler yaptı paylaşa bilirler mi

aslında kendimi teselli etmeye çalışıyorum vericeğiniz cvp için şimdiden teşekkür ederim....

Üst Alt