Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 yılında almış olduğum vergi indirim hakkım memur olunca devam edecek mi?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim 2002 yılında aldıgım %52 vergi indirimi belgem önümüzdeki ömys de kullanmama bir mani varmı gecerliligi nedir bir bilginiz varmı tşk ederim

2002 yılında kazandığınız 3.derece vergi indirim hakkınız memur olduğunuzda da devam eder yeniden vergi indirim hakkına müracaat etmenize gerek yok. 2002 yılındaki raporunuz ile de ÖMSS sınavına müracaat edebilirsiniz.

slm, tşk ederim ofiser bunun için devlet hastanesi eski raporları dilekceyle veriyor ben şimdi kısmetse sınavdan sonra bu raporu alipdemi müracat edim, yoksa vergi indirimi belgem yeterlimi . zatem büyüklerimiz saolsun bizim suistimallerimiz den bu işinde cılkınımı çıkardı desem bu raporları tekrar alamayız . tşk

Memur olduktan sonra tek yapmanız gereken şey defterdalığa gitmek ve "sakatlık indirimi hakkım var. İşyeri değiştirdim. Yeni işyerimde de bu sakatlık indiriminden yararlnamak için işyerime hitaben yazacağınız bir yazı istiyorum" demek.

İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?

Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır.
Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.​

tşk ederim bunlar bizim için bir altın degerinde bununla berabar ilker ve bülent kardeşime paylaşımlarınıza tşk ederim

Üst Alt