Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001'de işkur'un sevkiyle almış olduğu %42'lik raporla kamu iş ilanlarına başvurmak?

hatice&htc

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar benim eşimin 2001 de iş kurun sevkiyle almış olduğu %42 lik bir raporu var sürelidir ibareli. bu raporla biz bu 2010 da 38 bin özürlü memur alımıyla ilgili bir sınav yapılırsa başvuruda bulunabilir miyiz?
yoksa bizden malum cetvel değişikliği yüzünden tekrar bir rapor istenir mi

bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz.

merhaba arkadaşlar benim eşimin 2001 de işkur dolayısıyla aldığı %42lik sürelidir ibareli raporu var biz raporu yeniden mi alacağız 38 binlik alıma müracaat etmek içini. Neticede iş gücüyle ilgili verilmiş bir rapor bu. Benim bildiğim kadarıyla farklı bir konuyla ilgili (vergi indirimi, h sınıfı ehliyet v.s ) başvuru yapıldığında yeni rapor isteniyor. Bu konuda kesin ve detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bilgi verin lütfeeennn

hanımefendi sürelidir yazıyor ve rapor süresi de geçtiyse YENİ RAPOR İSTERLER

Vergi indiriminde kabul etmiyorlar iş başvurusunda sürekli yazıyorsa kabul ediyorlar diye biliyorum

Merhaba gördüğüm başlık üzerine özürlüler idaresini şimdi aradım ve 2006 yılı öncesi alınan raporlar geçersizdir dediler. Geçersiz derken bazı kurumlar kabul ediyor bazı kurumlar kabul etmiyormuş. Benim anlamadığım 2006 yılı öncesi alınan rapor şimdi güncelleme yapılarak o tarihte %40 ve üzeri rapor olan birisi rapor oranı düşerse ne sağlam ne engelli statüsünde olacak. Bu durum devletin işine gelecek kağıt üzerine engelli sayısı düşecek ama bu düşme ile ne yapacağını bilmeyen ve hiç bir şarta uymayan bir topluluk oluşturacaklar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu arkadaşlar. Benim sürekli ibareli %45 oranında raporum var hatta kimlik kartım var ama şimdi herhangi bir kuruma müracat etsem onlar yeni rapor isteyebileceklermiş. Halimde yada durumımda bir iyileşmemi varki beni raporumun oranı düşürülebilecek.

peki benim raporum ankaradan onaylı %41 2003 yılında ve erken emekli oldum bende iş için başvursam sıkıntı yaşarmıyım rapor yada herhangi birşeyden dolayı....

Arkadaşlar o 2006 önceki raporlar geçmez ibaresi sadece vergi indiriminde geçerli iş başvurularında sürekli ibaresi varsa tekrar rapor istemezler .Yeni vergi indirimine başvurmuş ve havayı almış biri olarak yazıyorum

bülent bey veya ilker bey yanıt alabilirmiyim kafam karıştı iş arıyorum bulduğumda bu tür sorunlarla bende karşılaşabilirmiyim.

özel sektörde diyelimki bir işe girme durumum söz konusu benden tekrar sağlık raporu istenecekmidir yoksa 2003 yılında almış olduğum vergi indiririm geçerlimi olacaktır.saygılarımla

Mmm, bu çok muallak bir konu :)
Defterdarlıktan vergi indirim hakkınız olduğuna dair belge alın ve o belgeyle iş başvurusunda bulunun. ve yeni rapor istememelerini umun...

:) arkadaşlar daha önceki sorularıma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. uzun süredir forma giremiyordum yeni gördüm cevaplarınızı. benim yine bu engelli memur alımıyla ilgili bir kaç sorum var
- yeni bir gelişme varmı ?
sınav şekliyle alakalı yada tarih bu konuda da bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar merhaba;

Bugun Bulunduğum ildeki devlet hastanesine elimde 99 yılında aldığım %45 sürekli ibareli raporum ve 2006 Yılında aldığım %45 araç raporumla daha önce iki raporuda aldığım doktoruma gittim. Raporu yenileteyim diye şimdi En fazla %20 verebiliriz yönetmelik değişti dedi.
Peki Bu durumda ne yapacağız bir zamanında aldığımımız ve günün birinde lazım olur diye bir kenarda duran raporlar şimdi geçersiz mi.
MEB yapacağı alıma rapor sürekli de yazsa giremiyecek miyiz.

Çok fazla yorum var ama bu yorumlar sanırım kişisel yorum. 2006 yılı öncesi olan raporlar geçerlimi geçersizmi, geçerli ise sınava girince kazandık diyelim yerleştirme olurken yeniden rapor istenirmi istenmezmi istenirse kazanan hiç bir arkadaş yeni rapor alımında eski raporlarındaki oranları alamazlar. Ve böyle bir durumda işte adama o zaman çok kor.
Kimse bizlerin ahını almasın. Bizim ahımız başkalarının ahına benzemez...
Saygılar...

Üst Alt